hvordan man kan lave en laptop strømforsyning ledning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-19

Hvis en af ledningerne på din bærbare computer ledningen er beskadiget, kan du være i stand til at reparere det selv . Inden du forsøger enhver reparation , dog tjekke din producentens eller udvidet garanti på din bærbare computer. Udbedring af strømforsyningen ledning selv vil helt bortfalder enhver garanti på strømforsyningen , men kører computeren ud af en strømforsyning ændres ved en person, der ikke er en ekspert , der er godkendt af producenten , kan ophæve garantien på den bærbare computer selv .

Du har brug for :
Wire kuttere
. Lommekniv .
Afisoleringstænger .
Krympeflex .
2 tønde-stil crimp stik .
Krympetænger .
Varmepistol .


1 .
Klip hele beskadigede del af ledning fra din strømforsyning , skæring lige på tværs af begge ledninger på hver side af den skade, for at fjerne en komplet sektion af ledningen . Hvis ledningerne indeni resterende ledningen ser sorte , skåret ud mere, indtil du ser lyse kobber eller aluminiumstråd .
2 .
Skær mellem de to ledninger på ledningen forsigtigt at adskille isolering, holder dem sammen . Pas på ikke at beskadige de enkelte isolering på hver ledning . Skær den ydre isolering omkring sidste centimeter af tråd på hver side af udskæringen .
3 .
Strip de enkelte ledningsisolering ud sidste 1/4-inch af hver ledning på begge sider af snittet.
4 .
Skær en 2 1/2-inch-long stykke krympeflex stor nok til at passe i løbet af de ydre isolering løst , og slip den over enderne af På længere del af tråd , skyde den ned i ledningen , indtil det er ude af din måde til at arbejde med ledninger .
5 .
Placer en afisolerede ende af ledningen helt ind i din tønde stikket , indtil isoleringen opfylder det sted , hvor tønden snævrer og nøgne wire tip er i midten af stikket . Klem stikket stramt lukket med en krympetænger .
6 .
Find den ledning , at din første tråd tilsluttet , før du skærer ud den beskadigede del og læg den ind i den anden ende af Crimp . Klem crimp lukket .
7 .
Træk hårdt på begge ledninger . Hvis man kommer ud , fjern Crimp fra både ( du kan have til at trimme tilbage kablerne til at skære det ud ), og starter med en frisk crimp .
8 .
Gentag processen for den anden tråd .
9 .
Skub krympeflex op over forbindelsen , indtil den er helt dækket . Påfør varme til krympeflex med en varmepistol , indtil det krymper til at passe stramt mod ledninger og stik .

gode råd og advarsler


  • Sørg presninger er rigtige størrelse til din tråd . En krympe , der er for stor , vil ikke holde ledningerne stramt , og en , der er for lille , vil ikke give din ledninger til at passe ind for at nå kontakter .


  • Previous:nothing Next:hvordan du skal aflevere en HP 6110 multifunktionsprinter     

    Kommentarer

    Code:
    change