hvordan man kan lave en macbook 60W MagSafe stikket , som ikke længere afgifter

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-22

En brækket magt opladeren er et alvorligt problem for laptop ejere . Uden oplader , er en bærbar væsentlige forkrøblet , med batteriet langsomt mister sin charge "indtil den til sidst dør helt . Selvom Apples MagSafe laptop opladere er typisk problemfri , vil de lejlighedsvis ophøre med at arbejde . Men frygt ikke : en dårligt fungerende magt oplader ikke nødvendigvis brudt . Med nogle fine-tuning , kan de fleste MagSafe opladere reddes

Fejlfinding en Broken MagSafe Power Adapter


1 .
Kontroller kontakten opladeren er tilsluttet . Prøv at skifte til en anden stikkontakt , eller nulstille den aktuelle stikkontakten .
2 .
Frakobl opladeren fra computeren og tage et nærmere kig på ledningen . Hvis der er nogen mærkbar tårer i ledningen , som kan formodes årsagen til funktionsfejl , og det vil være nødvendigt at blive erstattet .
3 .
Tilslut opladeren og føle længden af ledningen . Hvis nogen del føles særlig varm , så det har sandsynligvis kortsluttet eller er blevet skåret ned.
4 .
Bøj det ramte område frem og tilbage . Hvis du kan få den bærbare computer til beregning når ledningen holdes på en bestemt måde , skal du bruge en plastic strå eller andet stiv form for plast til immobilisere ledningen . Hvis det mislykkes at oplade uanset position , det skal udskiftes .
5 .
Kig på tænderne , der forbinder opladeren i væggen. Hvis de er ujævne , eller en undlader at trække fra sin hylster , end at forsøge at kile dem tilbage på plads , eller gøre dem endnu .
6 .
Kontroller at plastic hylstret , der holder tænderne er fuldt fastgjort til strømadapteren kroppen . Gør dette ved at trykke på hylster med fingrene .

gode råd og advarsler


 • Køb en ny strømforsyning er dyrt . Må ikke være bange for at bruge en jury-rigget løsning , hvis det sparer dig fra at erstatte adapteren .
 • Hvis du kan se, at dele af adapteren er smeltet , eller hvis gnister kommer ud af adapteren til enhver punkt i løbet af din inspektion , tage den tilbage til en autoriseret Apple- forhandler for professionel støtte.


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer et eksternt modem med PCLinuxOS   

  Kommentarer

  Code:
  change