hvordan man kan lave en summende støj fra en bærbar computer ’s strømforsyning

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-10

Ved fortsat brug , en strømforsyning-som er nødvendig genoplade en bærbar 's batteri-kan funktionsfejl og bliver ubrugelig . Flere måder Der findes dog, at fejlfinding strømforsyningen problemer før skulle købe en ny . Hvis du hører en summende lyd fra din bærbare strømforsyningen , kan en række faktorer der forårsager det

Du skal bruge: . .
Voltmeter


en

Kontroller, om adapteren er korrekt fastgjort til strømstikket af den bærbare computer . Kontroller , om strømkablet , der er knyttet til adapteren er korrekt tilsluttet . Tag netledningen ud af stikkontakten først , og derefter fjerne den anden side af ledningen fra havnen på din adapter . Frakobl strømforsyningen fra den bærbare computer . Sæt alting ordentligt og se , om den summende støj stopper .
2 .
Bekræft at strømforsyningen , du bruger, er kompatibelt med din bærbare computer. Hvert mærke eller model af bærbare har en særlig effekt, der kræves adapter . Brug af en strømforsyning til en anden bærbar kan beskadige den bærbare 's batteri og påvirke andre hardware dele .
3 .
Test strømforsyningen ved hjælp af et voltmeter . Tjek volt foranstaltning , der blinker på voltmeter skærmen . Hvis du tester en 100V adapter og voltmeter blinker 100V eller højere , er det adapteren fungerer korrekt . Hvis spændingen er lavere , skal adapteren udskiftes .

gode råd og advarsler


 • Hvis din gamle strømforsyningen er blevet beskadiget , og du skal købe en ny , Læs " udgangsspændingen " niveau på mærkaten på adapteren . Den spænding ( e. g. 100- 240V ) bør være den samme som din oprindelige adapter , og " strømstyrke " bør være den samme eller højere end den oprindelige adapter . Den adapterstik bør også passe til din bærbare computer.
 • Du skal vedlægge strømforsyningen til en ledning , før du kan bruge det . Hvis du har testet strømforsyningen og fandt ud af , at det fungerer korrekt , kan problemet ligge på ledningen . Skift netledningen og se om det løser problemet.
 • Hvis summende støj ikke stopper efter at have afsluttet trinnene ovenfor , afmonter strømforsyningen fra den bærbare computer med det samme og overveje at købe en ny .


 • Previous:nothing Next:hvad er hastigheden på en memory chip ?   

  Kommentarer

  Code:
  change