hvordan man kan opdage en video controller

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-21

En video controller er en forbindelse port på en computer, der giver dig mulighed for at tilslutte op skærme eller tv-apparater til systemet . Det er yderst vigtigt for din video controllere at blive opdaget , for uden den registeransvarlige din computer er i stand til at vise indholdet på den tilsluttede skærme . Selv om computeren skal have nogen problemer med at læse din skærm , er der et par trin, du skal følge , når du tilslutter video controller

Du skal bruge: .
flad skruetrækker
Stjerneskruetrækker .


1 .
Sæt tilslutningskablet i skærm eller et fjernsyn . Når du bruger en skærm , er dette enten et VGA eller DVI -kabel forbindelse. Hvis du bruger et tv , er dette en s-video eller RCA video forbindelse . Forbindelsen porte på skærmen , er typisk placeret direkte på bagsiden ( i nærheden af strømkablet forbindelse) . Kablet port på computeren er på bagsiden af systemet , findes på skærmkortet . VGA- og DVI- stik havne er ca en tomme bred med en række små pin skær ( VGA pin skær er cirkulær mens DVI skær er torvet) i midten .
2 .
Sæt den modsatte ende af kablet ind i computeren . Kontroller, at kablet er sat helt ind i sammenhængen porten. Hvis ikke , kan videosignalet aldrig nå skærmen /tv . Hånd stramme skruerne langs siden af DVI- eller VGA -kabel til at sikre forbindelsen
3 .
Tilslut skærm eller et fjernsyn til en lokal stikkontakt . Uden den strømkilde, er computeren i stand til at registrere video controller .
4 .
Tænd computeren og vent til skærmen for at tænde . Hvis videoen ikke tændes automatisk , skal du flytte musen eller trykke på mellemrumstasten på tastaturet . Dette sender et signal til skærmen ( hvis den er i sleep mode ) og skærmen tændes , viser videoindhold.
5 .
Sluk computeren, hvis den ikke registrerer video -controller . Forlade computeren slukket i et par minutter og derefter genstarte den . Når det sker, videoindhold vises på skærmen .


Previous:nothing Next:vaio typer 

Kommentarer

Code:
change