hvordan man kan overclocke en nvidia gf 7050 grafikkort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-16

Overclocking et grafikkort giver mulighed for øget Graphics Processing effektivitet inden for en computer . Overclocking bruges til at kræve avanceret hardware viden til at vedtage . Dette er længere tilfældet , da Nvidia har givet føreren niveau hjælpeprogrammer , der tillader brugeren nem adgang til overclocking . Overclocking øger levetiden for en bestemt grafikkort ved at øge sine kapaciteter , og som en konsekvens , der giver en bruger længere tid mellem at skulle opgradere et grafikkort

Du skal bruge: .
Nuværende NVIDIA forenet driver .


1 .
Start NVIDIA kontrolpanelet ved at klikke på " Start " menuen og søgning i pop-up bar til programmet, eller ved at højreklikke på skrivebordet og vælge " NVIDIA Control Panel ".
2 .
Dobbeltklik venstre-klik på " Performance " position i den venstre rude i NVIDIA kontrolpanelet vindue . Dette åbner en undermenu .
3 .
Venstre -klik på " Device Settings " overskriften under " Performance "-kategorien .
4 .

Find " Core Speed " går i den rigtige ramme i vinduet Kontrolpanel .
5 .
Brug musen for at justere skyderne for " Core Frekvens " og " Memory Frequency " findes direkte under " Core Speed " overskrift . Flytte disse skydere til højre vil øge clock hastigheder for disse to værdier . Denne stigning i clock hastighed er en " overclock "og vil resultere i, at grafikkortet behandling af data i et hurtigere , mere effektiv rente .
6 .
Klik på " Anvend " knap, der vises i nederste højre hjørne af NVIDIA kontrolpanel, når alle taktfrekvens justeringer er foretaget ved brug af skyderne . Disse ændringer vil træde i kraft øjeblikkeligt og kræver ikke , at computeren skal genstartes .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere en musik-cd til et flashdrev 

Kommentarer

Code:
change