hvordan man kan sammenligne bærbar opbevaring

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-26

Udgifterne til bærbare lagringsenheder som tommelfinger drev og eksterne harddiske er kommet ned en hel del , at sætte disse enheder inden for det prisinterval for mange flere forbrugere . Alligevel computerbrugere skal være forsigtige , når de vælger bærbar lagerenhed . betragtning af en række faktorer , herunder udgifterne , lagerkapacitet og overførsel af enheden , er den bedste måde at få en god handel
1 .
Beslut hvordan du planlægger at bruge den bærbare lagerenheder . Hvis målet er at sikkerhedskopiere din computer , en ekstern harddisk med en stor lagerkapacitet er nok det bedste valg . Hvis du har brug for at transportere filer mellem to computere , eller med hjem arbejde fra kontoret , vil en tommelfinger drev være lettere at bruge .
2 .
Sammenlign lagerkapacitet og priser ekstern hard drev . Lagerkapaciteten af eksterne harddiske er generelt udtrykt i gigabytes , men nye , større kapacitet terabyte drev er nu tilgængelig som godt . Vejer den ekstra lagerkapacitet mod de højere omkostninger af drevet . For eksempel vil en $ 100 -drev med en 750GB kapacitet være en bedre aftale end en $ 50 drev med en kapacitet på kun 250 GB . Selv hvis du ikke i øjeblikket brug for så meget plads , chancer er du vil i fremtiden .
3 .
Overvej at købe to eller tre tommelfinger drev i stedet for bare én. Priserne på tommelfinger drev har virkelig kommet ned , og disse drev fås i en bred vifte af kapaciteter , med nogle nyere modeller i stand til at holde så meget som 16 GB data . Ved hjælp af to eller tre tommelfinger drev giver dig større fleksibilitet og giver dig mulighed for at gøre overflødig sikkerhedskopier af dine vigtige data .
4 .
Check kryptering muligheder for hver bærbar lagerenhed . Mange eksterne harddiske og tommelfinger drev nu omfatter specielle software, der giver brugerne mulighed for at kryptere de filer , de butikken der . Hvis du arbejder med personlige finansielle oplysninger eller fortrolige arbejdsrelaterede data , kryptering er et must .


Previous:nothing Next:hvordan man partitionerer en Jaz parallelport disk 

Kommentarer

Code:
change