hvordan man kan tage ud en bærbar computer til at udskifte batteriet

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-27

Din bærbare batteri kan forringes ved fortsat brug af computeren. Batteriets levetid kan afhænge af , hvilke typer af programmer, du bruger , og de perifere enheder er knyttet til de eksterne porte på den bærbare computer. Når den bærbare computer batteriet når slutningen af sin levetid , skal du tage den ud at erstatte det . Før du gør dette , skal man kende den nøjagtige procedurer der skal følges for at undgå at påføre skader på den bærbare computer

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker


1

Fjern alle enheder tilsluttet til din bærbare computer . Sluk enheden, og sørg for , at strømforsyningen er afbrudt fra den bærbare computer så godt.
2 .
Vend den bærbare computer på hovedet . Find låsen holder batteriet på plads . At skubbe den væk for at åbne . Løsn skruerne med en Philip skruetrækker , hvis du behøver det.
3 .
Tag batteriet meget nøje . Undgå at holde batteriets kontakter.
4 .
Sæt det nye batteri i den bærbare computer . Sørg for , at batteriets kontakter er justeret korrekt . Lås låsen og fastgør skruer, du fjernede tidligere .
5 .
Slut den bærbare 's strømforsyningen og se, om batteriet oplades . Hvis det ikke er , kan det nye batteri være uforenelig med den bærbare computer eller batteriet er muligvis ikke installeret korrekt .

gode råd og advarsler


 • Laptop design varierer . Der henvises til din bærbare manualen , før du udskifter batteriet .
 • Hvis du udskifter dit gamle batteri til bærbar computer med et nyt , sørge for, at det nye batteri er kompatibel og har de ønskede specifikationer. Konsultere en professionel computer tekniker eller besøge butikken , hvor du har købt den bærbare computer , så de kan rådgive dig om hvilken slags batteri til at købe . Brug af et inkompatibelt batteri kan resultere i alvorlige elektriske skader på den bærbare computer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan downloade musik til et Micro SD- hukommelseskort   

  Kommentarer

  Code:
  change