hvordan man kan tage ud en i række thinkpad

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-05

Det jeg Series ThinkPad blev indført som den mindste og mest bærbare laptop ThinkPad model . At skille det ad , kan være svært , især fordi der er ikke meget for at arbejde plads inde i bærbare computer . Men det er en nyttig færdighed at mestre . Det giver dig mulighed for at fjerne , udskifte og fejlfinding vigtige hardware- enheder i din bærbare computer. Derudover giver det dig mulighed for at forstå , hvordan din bærbare computer er bygget , som vil gøre dig til en mere uddannet laptop bruger i processen

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .
ESD håndledsrem .


1 .
Luk din bærbare computer , skal du tage netledningen , skal du fjerne eksterne enheder , og derefter lukker LCD- skærmen , indtil den låses lukket .

2 .
Placer computeren ansigtet ned med forkanten af den bærbare computer vender mod dig . Find batteriet på den bærbare bund beklædning . Skub på låsetappen sikre batteriet inde i sin kahyt, og derefter løfte batteriet ud af sin kabine.
3 .
Find harddisken i nederste højre hjørne af den bærbare computer 's bund beklædning . Brug en mønt eller flad skruetrækker til at dreje harddisken låseskruen mod uret . Tag fat i front plastlåg af harddisken langs venstre kant af den bærbare computer og fjerne det . Tag fat i trækflig strækker sig fra harddisken og trække harddisken ud af dens rum og sæt den til side .
4 .
Find DVD- drev på det øverste venstre hjørne af bærbare bund beklædning . Fjern en enkelt Phillips-hoved skrue placeret lige over det øverste venstre hjørne af dvd-drevet . Skubbe på låsetappen på nederste venstre hjørne af dvd-drevet . Tag fat på forsiden af DVD -drevet , og skub det ud af sit rum .
5 .
Fjern de to Phillips-skruer nær centrum af den bærbare bund beklædning . Flip den bærbare computer over og åbne LCD -skærmen så langt som det vil gå.
6 .
Tryk på de tre bøjlelåsene langs den nederste række af taster på tastaturet . Tag fat i tastaturet fra den nederste kant , løft op på tastaturet , og afbryd derefter tastaturets fladkabel fra hvor det er tilsluttet den bærbare computer. Fjern tastaturet fra den bærbare computer og sæt den til side .
7 .
Find backup batteri , eller CMOS-batteriet , lige over den bærbares touchpad . Afbryd backup batteriets kabel fra bundkortet og fjerne batteriet fra den bærbare computer .
8 .
Luk LCD-skærmen og flip den bærbare computer over , med den forreste kant af den bærbare computer mod dig . Fjern en enkelt Phillips-hoved skruen fra det øverste højre og øverste venstre hjørne . Flip den bærbare computer over , at åbne LCD-skærmen , og fjern hængseldækslerne fra hvert hængsel på venstre og højre side af LCD-skærmen . Tag fat i midten og fjern det fra den bærbare computer. Den midterste Betrækket er en tynd strimmel af plastik lige under LCD- skærmen , der spænder over bredden af den bærbare computer .
9 .
Find LCD videokablet går fra venstre side af LCD -skærmen . Følg den til stikket på bundkortet og koble den fra bundkortet . Fjern en enkelt Phillips-hoved skrue fra hver LCD hængsel . Tag fat på hver side af LCD -panelet , og fjern det fra den bærbare computer. Dette efterlader dig med lige i bunden af computeren.
10 .
Vip bærbare base over og fjern de fem resterende Phillips-skruer fra bunden huset af den bærbare computer . Flip den bærbare computer over og gribe bagkant af den bærbare computer 's øverste beklædning og begynder at adskille kabinettet fra den bærbare base . Arbejd din vej til forsiden af den bærbare computer , og afmontér touchpad kablet fra bundkortet . Løft hele den øverste kabinettet fra den bærbare base og sæt den til side .
11 .
Fjern de to Phillips-skruer fra den øverste kant af bundkortet og løft den ud af bunden af den bærbare computer omhyggeligt .

gode råd og advarsler


 • Brug en ESD ( elektrostatisk afladning) håndledsstrop at forhindre skader på din computers hardware forårsaget af statisk elektricitet .
 • Hvis din bærbare computer er stadig under garanti , kan du gøre din garanti ugyldig aftale ved at skille din bærbare computer. Derudover eventuelle skader forårsaget af demontering må ikke være dækket af garantien aftale . Kontakt Lenovo direkte for mere information ( se Resources ) .


 • Previous:nothing Next:fejlfinding en HP slimline seriel port   

  Kommentarer

  Code:
  change