hvordan man kan tilslutte en subwoofer til en pc

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-10

En subwoofer er en enkelt , stor højttaler , der producerer de dybe toner af lyd fra musik , film og videospil . Denne tone er ikke ofte er skabt af standard computer højtalere , så hvis du bruger dit system med mediefiler og spil er det en god ide at slutte en subwoofer til computeren . Der er computer højtalersæt , der kommer med en subwoofer

Du skal bruge: .
Computer -højttalere med subwoofer


1
Sæt 3,5 mm wire, som løber ud . af satellit -højttalere i 3,5 mm " Out " port på bagsiden af subwooferen . Subwooferen tager i alle de lydsignaler fra computeren og sender den til de mindre satellit-højttalere.
2 .
Sæt et 3,5 mm kabel ( følger med højttalere ) til " Line Out " port på computeren. Sæt den modsatte ende af kablet i " I " -porten på subwooferen .
3 .
Slut subwoofer til en lokal stikkontakt . Gøre for at den dybe lyd skabt af den store subwoofer den har brug for at trække strøm ud af en stikkontakt , og ikke computeren .
4 .
Tænd subwooferen og satellitterne tænde også . Du er nu indstillet til at begynde at producere den dybe lyd frekvenser af din yndlingsmusik , film og videospil .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en summende støj fra en bærbar computer ’s strømforsyning 

Kommentarer

Code:
change