hvordan man kan vægbeslag en computerskærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-20

Computerskærme kommer i forskellige størrelser fra meget små til meget store . Meget store computerskærme er nogle gange for stor til et skrivebord , men kan bruges til at vise computer -præsentationer i et mødelokale . Montering computerskærme til væggen er en meget simpel proces, så længe du sørge for , at du har den rigtige hardware til at holde vægten af skærmen

Du skal bruge: .
Montageramme
. Wall ankre .
4 skruer .
Skruetrækker .
4 væg ankre .
Hammer .
Bor .
Bor .


1 .
Fjern bunden af skærmen , der giver skærmen til at sidde på en desktop . Sommetider dette omfatter fjernelse af et skrue eller to . Nogle mindre computerskærme har ikke skruer . basen bare har at være snoet , eller en knap trykkes ind, for at frigøre det
2
Køb en vægmontering , der er relevante størrelse til din computerskærm . På bagsiden af skærmen har fire huller til sådan en mount der skal skrues i. Skru holderen fast på bagsiden af skærmen .
3 .
Bor huller lige stor nok til at placere på væggen ankre i , når de er tappet på plads med en hammer . Væggen ankre er ment til at gå ind i gips og ikke pigge . Brug vægbeslaget som en skabelon for , hvor at sætte ankre , der matcher huller til ankre , så de passer ind i holderen. Sørg for at få ankre , der passer til skruerne i monteringssæt . Du kan have til at tage monteringsskruer til isenkræmmer .
4 .
skrue ind i væggen ankre skruerne , der fulgte med sættet . Hæng skærmen på ankre på væggen . Sørg for, at skærmen er , og at det er på høje nok til at blive set godt og ikke nemt bankede ned fra væggen .


Previous:nothing Next:hvordan du ændrer en intel iMac -drev 

Kommentarer

Code:
change