hvordan man lægger en hd strømkabel til et bundkort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-20

Når du tilslutter en harddisk til din computer , skal du tilslutte et strømkabel , der er direkte knyttet til bundkortet . Dette giver alle de nødvendige kompetence til at køre harddisken . Når den er tilsluttet til bundkortet , og du har de nødvendige drivere installeret på systemet , er du klar til at begynde at bruge den nye harddisk på din computer

Du skal bruge: .
Harddisk
. Harddisk strømkabel .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Power computeren ned og fjerne alle kabler fra computeren . Skru Phillips skruer fra bagsiden af computeren, og skub computer åben .
2 .
Sæt harddisken i en af de tilgængelige hardware slots på forsiden af computeren . Andre harddiske og disk drivere er installeret her .
3 .
Sæt harddisken strømkablet i strømstikket på bagsiden af føreren .
4 .
Kig på bundkortet . Hvis der er andre bilister i øjeblikket tilsluttet, kan du se , hvor alle strømkabler fra chaufførerne er indsat . Der er en åben port til strømforsyning til din harddisk . Hvis der ikke er andre bilister , kigge efter en sammenhæng havn omkring tre fjerdedele af en tomme lang . Det er på den side af bundkortet står harddisken .
5 .
Sæt den modsatte ende af harddisken strømkablet i strømstikket . Når den er tilsluttet , kan du lukke computeren sagen , stram Phillips skruer og tilslut kablerne .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en HP 4600n strømforsyning 

Kommentarer

Code:
change