hvordan man opbygger en 12 volt backup strømforsyning

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-25

Backup strømforsyninger er nyttige i tilfælde af en strømafbrydelse eller intermitterende strømsvigt . En backup strømforsyning giver en computerbruger tid til at lukke computeren ned uden tab af data , samt give nødstrøm til energibesparende elektrisk udstyr såsom bærbare radioer .


En backup strømforsyning kan samles ved hjælp af tre hovedkomponenter : . en DC strømforsyning , en bly-syre batteri og en inverter

Du skal bruge:
En 12V DC strømforsyningen
. Power inverter med clamp-stil indgange .
Et 12V bly-syre havetraktor batteri .
Krympe-type ring terminaler ( 2 ) .
Permanent markør .
Elektriske tænger .
Lille maskine skruer ( 2 ) .
Maskine nødder (2) .


1 .
Snip spidsen fra strømforsyningen, og træk ud adapteren ledninger , så der er en 6 tommer adskillelse mellem ledningsender . Strip u00BD centimeter af isolering fra wiren tips .
2 .
Sæt en ring terminal over den positive ledning , og kruse terminal til wiren . Mark terminalen med et " + " symbolet . Placer de resterende ringen terminalen i løbet af de negative adapter ledning , og kruse terminal til wiren .
3 .
Læg en af maskinen skruer gennem hullet i den positive batteriet terminalen. Placer ringen terminal med " + " symbolet over skruen , og fastgør ringen terminalen på batteriet terminal ved at placere og skærpelse en af nødder over maskinen skruen .
4 .

Placer de resterende maskinskruer gennem hullet i den negative batteri terminalen. Placer de resterende ringen terminalen over skruen , og læg de resterende møtrik over skruen . Stram møtrikken , så den holder ringen terminalen tæt på batteripolerne .
5 .
Sæt den røde ( positive ) spændingstransformeren føre til positive batteriterminaldæksler . Fastgør den sorte ( negative ) spændingstransformeren føre til negative batteripol .
6 .
Sæt adapteren i en stikkontakt . Tænd inverteren , og vent et par sekunder for frekvensomformeren kredsløb for at oplade op .


Previous:nothing Next:anvendelser for en projektor skærm 

Kommentarer

Code:
change