hvordan man opbygger en grøn computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-12

Opbygning af en grøn computer kan hjælpe miljøet og nedsætte din månedlige elregning . Opnå dette ved at udnytte energibesparende dele i din computer . Mens en høj -drevne computer kan bruge op til 1. 000 watt , kan din grønne computer bygget til at bruge omkring halvdelen af dette beløb . Selv om det ikke kan give dig den hurtigste hastighed ( for eksempel , kan du have problemer med at køre de nyeste computerspil på højest mulige indstillinger ) , kan du slappe af i forvisning du er med til at bidrage positivt til planetens økologiske balance .

Du skal bruge:
Sag
. Bundkort .
Core2Duo processor .
To til fire koncerter RAM .
5400RPM harddisk .
Optiske drev.
400- 500W strømforsyning .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Sæt bundkortet inde i sagen . Juster den med hullerne i sagen , og skru den på plads .
2 .
Sæt strømbesparende Core2Duo processor ind i CPU -slot . Lås den på plads ved at flytte fastholde grebet om den side af rillen nedad og montere køleplade , der fulgte med din chip på toppen af CPU slot .
3 .
Sæt systemets hukommelse til RAM slots ved siden af CPU . Tryk ned , indtil hver chip klikker på plads .
4 .
Skru optiske og lav hastighed strømbesparende harddisk i den forreste bugten af computeren . Tilslutte både til bundkortet via SATA kabel .
5 .
Skru lavt watt strømforsyning på bagsiden af sagen . Tilslut strøm fører til harddisk , optisk drev , bundkort og fans i dit tilfælde at fuldføre bygge .


Previous:nothing Next:hvordan man kan synkronisere TV-skærme 

Kommentarer

Code:
change