hvordan man opbygger en pc sag dør

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-17

Tilføjelse af en dør til din pc tilfælde kan være et sjovt projekt med både praktiske og æstetiske fordele . En dør kan give let adgang til innards af din pc, hvis du har brug for ofte swap hardware . Mange specielle tilfælde døre også have et vindue til visuel overvågning af interne komponenter

Du skal bruge: .
Skæreværktøj
. Case-materiale .
Glas eller plexiglas ( medfølger ikke) .
Glas skærende værktøj .
Silikone lim eller epoxy ( valgfrit ) .
Selvklæbende weatherstripping .
2 Hængsler .
Bor ( ekstraudstyr) .
Låsen .


1 .
Beslut placering , størrelse og form af din dør . Hvis du vil have din dør til at være praktisk , skal det være store nok til at give dig mulighed for komfortabelt installere og fjerne komponenter såsom CD /DVD -drev , harddiske og PCI -kort . Placeringen af din dør , vil blive begrænset ved montering hardware på indvendige vægge i sagen , og især af bundkortet .
2 .
Skær et hul fra sagen , der er størrelsen af din dør . Til metal sager , så brug en roterende værktøj eller tin klip , og sørg for at filen ned skarpe kanter for at undgå nedskæringer . For en trææske , skal du bruge et nøglehul sav.
3 .
Vedhæft tynd dørstop på indersiden af sagen omkring kanten af hullet for at holde døren fra swingende indad . Kig på en typisk trædør , at der kun åbner en vej for et eksempel på denne teknik . Hvis du ikke kan nemt konstruere disse , skal du blot gøre døren en anelse større end hullet for at opnå samme virkning.
4 .
Beslut hvilken type materiale , du ønsker for at gøre døren . Hvis du ønsker at bruge det stykke man skærer væk i Trin 2 , skal du installere dørstop som i trin 3 .
5 .
Klip døren til størrelse . Husk at tilføje en halv tommer til hver kant , medmindre du bruger dørstop .
6 .
Klip en indre hullet fra døren , hvis du ønsker at tilføje et vindue , og klippe dit glas eller plexiglas til at være en halv-tomme større end hullet . Anbringe vinduet på indersiden af døren med en lim passende for dine materialer , og lad det satte i god tid før du fortsætter.
7 .
Place selvklæbende weatherstripping på dørstop vender ud af sagen . Dette gør det muligt for døren for at lukke den weatherstripping at holde sagen tæt. Hvis du ikke bruger dørstop , skal du blot sætte weatherstripping på ydersiden af sagen hele vejen rundt i kanten af hullet .
8 .
Sæt døren på plads på toppen af tilfælde , med hullet i sagen liggende i en position.
9 .
Sæt hængslerne til sagen og til en kant af døren og samtidig holde døren tilpasses ved hånden . Sørg for, at hængslerne er orienteret , så døren åbner og lukker korrekt . Hvis du bruger en metal sag , mærke og bore huller til hængsler , derefter bruge bolte og møtrikker. For en trææske , så brug bare almindelig skruer . Pas på ikke at beskadige pc'ens interne komponenter , når bore-eller skrue .
10 .
Test døren for at sikre, at den åbner og lukker korrekt , og juster hængsler hvis det er nødvendigt .

11 .
Fastgør låsen til den modsatte kant fra hængsler , og sørg for at det holder døren tætlukkede når de sejler .

gode råd og advarsler


 • Brug tynd weatherstripping så døren lukker flugter med sagen samtidig stille en lufttæt forsegling .
 • Tjek for varmebestandighed på din lim hvis du installerer et vindue , og sørg for at det vil tolerere 60 til 75 grader Fahrenheit , den typiske omgivende temperatur inde i en pc sag .


 • Previous:nothing Next:hvordan du udskriver sort tekst med farveblækpatronen i en lexmark z810   

  Kommentarer

  Code:
  change