hvordan man stopper en dell 725 printer fra kontinuerlig udskrivning

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-15

Mens det meste af tiden en Dell 725 printer kommer til at fungere ganske godt , er problemer, forpligtet til at opstå fra tid til anden . Et af de mest frustrerende problemer, som ejerne af denne printer er kontinuerlig udskrivning . Hvis printeren løber tør for papir midt i et job , kan det miste sin plads , og dette kan forårsage , at printeren til at spytte ud side efter side af blanke sider

Du skal bruge: .
Papir
Printerkabel .


1 .
Fjern alt papir fra bakken . Dette vil forhindre dig i at spilde en masse papir .
2 .
Sluk printeren, og fjern netledningen fra bagsiden af enheden . Tillad printeren til at forblive slukket i fem til 0 minutter, tænd den igen .
3 .
Gå til computeren og klik på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " i menuen , og dobbeltklik på "Printere og faxenheder "-ikonet . Dobbeltklik på Dell 725 printeren .
4 .
Højreklik på en printer arbejdspladser og vælg " Annuller "for at afslutte disse arbejdspladser . Annuller alle de jobs , hvis der er flere end en.
5 .
Opdater papirbakken . Slukke printeren, hvis det fortsætter med at udskrive blanke sider .
6 .
Tag printerkablet fra bagsiden af printeren . Dette vil forstyrre kommunikationen mellem printeren og computeren og stoppe udskriftsjobbet ved at spole til enheden . Vent cirka 10 minutter , derefter udskifte kablet , og tænd printeren .
7 .
Genstart computeren, hvis jobbet stadig er udskrivning . Dette bør nulstille printeren og computeren og slippe af med jobbet i hukommelsen .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver cd artwork 

Kommentarer

Code:
change