instrukser til en Samsung farvelaserprinter CLP -310 serie

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-28

Samsung CLP -310 farvelaserprinter er en net-brug enhed , der giver enhver af de brugere på dit netværk til at stå i kø udskriftsjob fra en af deres computere . Opsætning af CLP -310 serie printer kræver kun tilslutte et par kabler og efter den medfølgende installations disken . Printeren kan derefter blive tilføjet til netværket ved at ændre et par enkle valgmuligheder i hver computer operativsystem

Du skal bruge: .
USB -kabel
. Ethernet-kabel .
Blød klud .

opsætning


1 .
Sæt Samsung CLP -310 farvelaserprinter på en flad og stabil overflade . Tilslut enhedens AC -adapter i en stikkontakt . Vedhæft et USB-kabel til det åbne USB- porten på bagsiden slutningen af CLP -310 printer .
2 .
Sæt den modsatte ende af printerens USB-kablet til en USB-port på din computer . Placer installations-cd'en , der fulgte med CLP -310 i computerens diskdrev .
3 .
Klik på drop -down menu, der vises , og vælg dit sprog . Klik på " Næste " og vælg " Afslut " for at installere CLP -310 's driversoftware .

Konfiguration for brug af nettet


1 .
Slut den ene ende af et Ethernet -kabel til den åbne Ethernet-porten på den bagerste ende af Samsung CLP -310 printer . Fastgør den anden ende af kablet til et af de åbne Ethernet-porte på dit netværk 's router .
2 .
adgang til din computers " Start " -menuen . Klik på " Enheder og printere ", hvis du bruger Windows 7 eller Windows Vista , eller vælg " Printere og faxenheder " hvis du bruger Windows XP .
3 .
Klik på " Tilføj en printer " link og vælg " Næste ". Vælg alternativknappen mærket " Tilføj en netværksprinter, trådløs eller Bluetooth-printer " og vælg " Næste . "
4 .
Klik på posten for Samsung CLP -310 serie printer i listen over fundne netværksenheder. Klik på " Næste " og vælg " Afslut " for at tilføje CLP -310 til listen over printere, der findes på computeren .
5 .
Gentag processen på alle andre computere tilsluttet netværket . Sæt CLP -310 's driverinstallationen disk i drev af nogen anden computere, der vil bruge printeren . Følg vejledningen på skærmen driverinstallationen retninger .

Vedligeholdelse og fejlfinding


1 .
Tag Samsung CLP -310 AC- adapter . Tryk ned plastik frigivelsen hakket på forenden af printeren , og træk det forreste dækslet ned , så de tonerpatroner er synlige .
2 .
Grib plast , rektangulære sorte tonerpatron på toppen af den åbne rum . Træk tonerpatronen ud af CLP -310 printer . Gentag processen med farven tonerpatroner , som er placeret lige under den sorte toner .
3 .
Find plastaffald tonerbeholderen i nederste venstre kant af CLP -310 's åbne rum . Tag fat i håndtaget på beholderen og træk beholderen ud af printeren . Kassér indholdet af containeren .
4 .
Tør alle udsatte overflader inde i åbne rum med en blød klud . Sæt affaldet tonerbeholderen tilbage i sin oprindelige position og sæt den sorte og farve tonerkassetter .
5 .
Skub dækslet op , indtil den klikker på plads . Stik i CLP -310 AC- adapter .

gode råd og advarsler


 • CLP -310 indeholder en mulighed for at udskrive en rapport side, fortæller dig, hvis der er nogen problemer med enheden . Vent , indtil printeren ikke er i brug , og tryk og hold knappen "Stop" i fem sekunder for at udskrive rapporten side .
 • Hvis din CLP -310 er ikke i nærheden dit netværks router , er det stadig muligt at bruge enheden som en netværksprinter. Sæt ikke stikket i en Ethernet- kabel på alle . I stedet få adgang til computeren , der er tilsluttet printerens USB-kabel . Åbn "Start " menuen og vælge " Network ". Klik på " Netværks -og delingscenter . " Vælg " Printer Sharing " og vælg " Slå Printer Sharing " valgmulighed . Klik på " Anvend ". Tilføje printeren til andre computere normalt ved at gå ind på "Tilføj printer " vinduet .
 • Du skal allerede have dine computere netværk sammen gennem en kabelforbundet eller trådløs router for at bruge CLP -310 som en netværksprinter .


 • Previous:nothing Next:fejlfinding en EVGA FX5500 grafikkort   

  Kommentarer

  Code:
  change