instruktioner for universel blækpatroner

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-03

Have en printer i dit hjem eller på kontoret er tæt , men omkostningerne ved udskiftning blæk får mange printer ejere at begrænse brugen af deres maskiner . Genopfyldning din printer patroner med universelle blækpatroner er en af de bedste måder at spare penge uden at reducere nytten af din printer . Ved at genfylde dine patroner , kan du spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine udskrifter eller bekvemmelighed printeren . Med en universel blækpatron ( se Resources ) , kan printeren ejere refill deres egne patroner og få mere udskrifter for deres penge .

Du skal bruge:
Print cartridgeRefill kitNeedle


1
Åbn topdækslet på printeren og vente på blækpatroner til at skubbe til centrum . . Forsøg aldrig at flytte blækpatroner ved hånden .
2 .
Løft blækpatronerne ud af printeren , og find etiket på toppen af patronen . Føl rundt etiket for en lille fordybning , derefter omhyggeligt indsætte en nål ind i det bule .
3 .
Skub nålen ind i indhakket på toppen af patronen . Fjern blækhus fra refill kit og fyld sprøjten med blæk .
4 .
Fjern nålen fra blækpatronen , og indsæt refill sprøjten . Skub refill sprøjten til bunden af patronen . Fylde patron fra bunden med til at forhindre luftbobler , som kunne forringe kvaliteten af udskrifterne .
5 .
Tryk stemplet på refill sprøjten langsomt at fylde patronen . Fjern sprøjten fra blækpatronen og bruge den klare plastik tape fra refill kit til at forsegle hullet .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en quad processor i en M17x 

Kommentarer

Code:
change