lexmark 1100 fejlfindingstip

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-08

Lexmark 1100 Color Jetprinter er en billig printer drevet helt ud af dit Windows -operativsystem . Den har ingen knapper , så alle operationer udføres via computeren . Printeren har en 600 dots per inch opløsning og udskriver med en hastighed på 3,5 sider pr minut . Hvis du har problemer med din Lexmark 1100 printer , kan du prøve flere ting , herunder drift software og hardware test, fejlfinding .

Check Forbindelser

Det mest almindelige problem med andet elektronisk udstyr er en fejlagtig tilslutning . Sørg for , at ledningen er sat i en arbejdsgruppe stikkontakt, og at printeren tændes . Sørg også for, at printeren er sluttet korrekt til computeren .

Tjek Cartridges

Sørg for , at blækpatronerne er korrekt indsat i patronen bugten inde i printeren . Du ønsker måske at tage dem ud og lægge dem indtil de klikker på plads .

Kør en Hardware Test

Du kan udføre en hardware- test , skal du tage printerkablet og strømkablet og indsæt et blankt stykke papir . Tryk på og hold papirindføring knappen og tilslut strømkablet . Fortsæt med at holde papiret feed-knappen , indtil Lexmark 1100 udskriver en testside . Hvis der ikke sker noget , har du en strømforsyning problem . Hvis blå lys blinker , har du defekt eller tomme patroner eller papirstien er blokeret . Hvis testsiden udskrives bøde , har printeren ikke har en mekanisk fejl .

Kør en Software Test

Du kan udføre en test af software , skal du genstarte computeren og tryk på " F8 " til at starte computeren i fejlsikret tilstand med en Kun kommandoprompt . Skriv " cd Windows " ved prompten og trykke på " Enter "og derefter skrive " CD System " , og tryk på " Enter ". Skriv " COPY /B KETESTM. OUT LPT1 : "og tryk " Enter "for at afprøve den sorte blækpatron . Skriv " COPY /B KETESTC. OUT LPT1 : "og tryk " Enter " for at teste farveblækpatronen. Hvis en test ikke udskrives , printeren har et problem med softwaren .


Previous:nothing Next:typer af cd emballage 

Kommentarer

Code:
change