tips til Weller lodde pistoler

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-18

Når lodning elektroniske komponenter, der bruger Weller lodde kanoner, der er et par enkle tips , som kan hjælpe dig med at få den bedst mulige forbindelse . Det er meget vigtigt at undgå kulde lodninger og intermitterende problemer . Sørg for at holde et vågent øje med at have en dåse tip , rent arbejdsområde og spidsen temperatur .

Tin spidsen

spidsen af din lodning pistol kan blive beskidt og korroderede hvis det ikke er på dåse korrekt . Tinning er simpelthen ved at anvende et tyndt lag af flux og lodde til spidsen af Weller lod pistolen . Flux bruges til at rense væk enhver oxidering , som vil forbyde lodde fra knyttet til spidsen af pistolen eller kobber pad på printkortet . Det loddemetal er derefter i stand til at danne et beskyttende lag på spidsen af pistolen .

Keep it Clean

En anden vigtig ting at huske på, når lodning er at rense dig arbejdsområde og spidsen af din lodning pistol jævnligt . Ved at holde dit arbejdsområde klart vil du have mere plads til at manøvrere og adgang vanskelige forbindelser til lodning . Desuden vil spidsen af Weller lodning pistol lejlighedsvis opbygge overskydende lodde , hvilket kan ødelægge dit arbejde eller i det mindste gøre det vanskeligere . For at undgå dette , er det vigtigt at holde en fugtig svamp handy . Efter hver fælles er loddet , skal du simpelthen nødt til at tørre spidsen af lodning pistol med fugtig svamp til at fjerne overskydende flux og lodning . Når du er færdig med dit arbejde , bør du tørre spidsen ren og re-tin spidsen af pistolen , før det slukkes .

Tjek Temp

En af de vigtigste ting for et lodning job er at check spidsen temperatur . De fleste lodning kanoner skal holdes mellem 700 og 800 grader Fahrenheit ( 370 til 425 Celsius ) til at danne den bedst lodninger muligt . Denne temperatur indstilling vil variere afhængigt af den type arbejde, du laver , tykkelsen af de komponenter, du er lodning , størrelsen af spidsen og tykkelsen eller typen af loddetin , du bruger.


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver 5x7 udskrifter 

Kommentarer

Code:
change