typer af cd emballage

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-07

slutningen af 1982 blev der indført compact disc -teknologi til offentligheden, som pioner springet fra analog til digitale optagelser . Normalt betegnes som " cd'er , " denne nye medier tilbudt en langt højere lydkvalitet og øget lagerplads end tidligere teknologier . Selvom cd'er var mere holdbare og mindre modtagelige over for skader end vinylplader eller kassettebånd , de stadig brug for et sikkert middel til emballage .

Jewel Case

Oprindelig lavet af klar , hård plast , juvel tilfælde tilbød den perfekte løsning til Cd-opbevaring . Disse sager blev udstyret med en formstøbt , halvstiv plastindsats , der spillede et center kerne til at sikre CD og holde det på plads under transporten . Den klare plast sagen lukket med en hængslet dør , der snapped på plads for at sikre sagen . Selv om året har set indførelsen af mange andre typer af emballage , juvelen sagen er stadig den mest anvendte lagerprodukt til cd'er .

Jakke

CD jakker er lavet af pap og ligner en mindre udgave af de 33 -1 /3 rpm vinylplader jakke . De tilbyder en billig og mindre omfangsrigt alternativ til juvel sager, men giver ikke samme grad af beskyttelse. Jakker kan have print på for-og bagside , og er almindeligt shrink-indpakket i plastik under transporten. I modsætning til juvel tilfælde , holder ingen mekanisme CD'en på plads .

Digipak

Et registreret varemærke tilhørende AGI Media , har Digipak blevet en almindelig emballage stil , der tilbyder en bred vifte af konfigurationer , samt en reduceret produktionsomkostningerne i forhold til jewel cases . Digipaks er lavet af pap og kan tilbyde en lang række plader , afhængig af størrelsen ønskede . I modsætning til jakker , Digipaks tilbyder en formstøbt , halvstiv indsætte limet på plads , tilbyder en sikker lagring løsning. Digipaks er også blevet populær som en mere økologisk produktion valg .

Papir Sleeve

Enkel papir ærmer , forsynet med en klar plast vindue , tilbyder den nemmeste og billigste CD pakning løsning . Papir ærmer kan være egnet til opbevaring , men tilbyder ikke tilstrækkelig beskyttelse til transport eller detailsalg .

Spindel

Markedsføring eller opbevaring af bulk eller blanke cd'er er ofte på hård plast spindler , sikret med en klar plast dækning . Med denne indstilling , kan mange cd'er blive stablet oven på spindlen og opbevares i en forholdsvis lille plads . Saadan opbevaring tilbyder lidt beskyttelse til cd'er og er mere egnet til tomme medier .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en computer renere og hurtigere 

Kommentarer

Code:
change