hvordan man lærer php online gratis

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-08

PHP begyndte som en måde at sætte simple dynamiske elementer på en webside , men det hurtigt udviklede sig til en kraftfuld , open source server-side scripting sprog egnet til multi-differentieret webapplikationer og e-handel . Mange enterprise- niveau hjemmesider og online virksomheder bruger PHP . Med det kan du opnå næsten alt på nettet , som du kan med JSP eller ASP. Net . PHP har udviklet sig i en rent open source måde , at blive skrevet og udvidet af dem , der bruger det. Det er og har altid været til rådighed gratis . Ligeledes mange undervisningsmaterialer er også tilgængelige uden omkostninger.

Du skal bruge:
En computer med en internetforbindelse og en tekst editor


1
Vælg en web hosting provider. . Når du er en erfaren PHP udvikler vil du ønsker at udvikle og debugge dine websteder lokalt , før du uploader dem til internettet . Dette indebærer downloade, installere og konfigurere PHP og Apache webserver . Mellemliggende og avancerede PHP vil sandsynligvis også kræve installation af MySQL . Konfiguration af disse elementer på din lokale maskine kan være en vanskelig og tidskrævende . I stedet , hvis du ønsker at komme i gang lære programmering aspekter af PHP hurtigt , tilmelde dig gratis web-hosting , der understøtter PHP og MySQL . Du kan hurtigt overføre filer , du skriver lokalt og se, hvordan web -serveren behandler dem .
2 .
Find en eller flere tutorials til at få dig i gang . Generelt lære et programmeringssprog til fri betyder, at du er ved at lære på egen hånd . Du har ikke en lærer eller en ekspert til at ty til , når nogle af elementerne på din programmering går galt . Det er vigtigt da , at alle tutorial du vælger er klar og let at følge . En række tutorials er avaiable ( Se Resources ) .
3 .
deltage i mindst et forum . Mens du måske være læring uden en lærer , behøver du ikke at lære i et vakuum . PHP programmering fora kan sætte dig i kontakt med andre læring og arbejde med PHP . Når du støder på et problem , mens læring eller udvikling i PHP , altid nogen har stødt på det før . Ved at dreje til fora du kan drage fordel af andres erfaringer . Mange fora har eksperter , der regelmæssigt besvare spørgsmål indsendt af novicer . Deltagelse i en eller flere fora kan i høj grad forbedre din gratis og lærerig oplevelse . Du kan tilbagebetale det forum ved at dele din viden , når du er en ekspert selv . Ressourcer indeholder links til PHP fora .
4 .
Start på et real-life projekt så hurtigt som muligt . En af de bedste måder at lære er ved at gøre , så kom op med et projekt , som vil hjælpe dig med at få viden . Forsøg ikke at skrive en hel virksomhedsplan fildeling websted for dit første projekt . Pick noget småt og simpelt . Når du er viklet ind i det virkelige liv PHP -projekt , vil du finde dig selv møde udfordringer, der kræver kendskab til flere områder af faget . Vær tålmodig , træne disse problemer i små skridt , og du vil fremskridt gennem dit projekt , at få praktisk erfaring som du lærer .


Previous:hvordan du tilføjer en SATA harddisk i Windows Next:hvordan man kan læse en xml -fil med php 

Kommentarer

Code:
change