hvordan man kan genopfylde Vivera blæk patroner

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-11

Den største udgift , der kommer med at eje en HP printer , er udgifterne til Vivera blæk patroner , som printeren bruger . Påfyldning af patroner med en refill kit vil mindske denne udgift . Du kan bruge udskiftning blæk til alle dine print behov og vil ikke se nogen forskel i udskriftskvaliteten af dine dokumenter og fotos . Ifølge HP's begrænsede garantierklæring , " For HP printerprodukter , anvendelse af en ikke-HP- blækpatron eller en genopfyldt blækpatron ikke påvirke hverken garantien over for kunden eller nogen HP Support kontrakt med kunden . Men hvis printeren fejl eller skade skyldes brugen af en ikke-HP eller en genopfyldt blækpatron , vil HP opkræve normal tid og materialer afgifter til service på printeren for den pågældende fejl eller skader . "

Du skal bruge:
avis
. Blæk refill kit .
Små søm .
Tænger .
Lysere.
Hot lim pistol .
Papirservietter .


1 .
Cover et arbejde overflade med avisen til at fange eventuelle udslip.
2 .
Hold neglen med Den tænger og varme den med en lighter .
3 .
Find smilehul på patronen øverst.
4 .
Tryk sømmet gennem smilehul . Lav et lille hul , men sørg for at spidsen af neglen går i hovedsagen kammer . Din kit kan komme med et lille bor --- ikke bruge det, fordi det kan efterlade spåner i kammeret .
5 .
Tilslut din lim pistol .
6 .
Fyld sprøjten med blæk . Vippe flasken lidt til den ene side vil gøre det lettere at fylde sprøjten .
7 .
Sæt kanylen i patronen hullet og fyld patronen helt fyldt . Fyld patronen langsomt at minimere overfyldning .
8 .
Forsegl hullet med en klat varm lim . Du kan også bruge tape , men varm lim vil fungere bedre , fordi du har brug for en lufttæt forsegling .
9 .
Tør blæk, der er på patronen og holde patronen over avisen . Vent tre minutter til at gøre det muligt for drypper , men ikke sætte patronen på papiret , da det kan trække blæk ud af patronen .
10 .
Sæt patronen i printeren .

gode råd og advarsler


 • Hvis du kan indstille genopfyldt patron ned uden at blækket hoved rører papiret , patronen natten ferie før du installerer patronen .
 • Printeren vil ikke nulstille blækniveauet af genopfyldte blækpatroner . Lad ikke en genopfyldt patron løber tør for blæk . Printeren kunne trække luft fra en tom patron i printhovedet , hvilket medfører en fatal fejl i din printer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere hukommelsen for en Aladdin 5 bundkort   

  Kommentarer

  Code:
  change