de typer af ekstra hukommelse til en Toshiba NB100

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-04

Den NB100 er Toshibas tidligt udbud i realm af mini bærbare computere, almindeligvis kendt som netbooks . Den NB100 leveres med 1 GB random access memory (RAM ) og 120 GB harddisk opbevaring hukommelse med Windows XP-operativsystemet . Selv om Atom -processor , der er indeholdt i netbook kan acceptere op til 2 GB RAM , ifølge Toshibas specifikationer , kan computeren ikke håndtere en RAM -chip større end den fabriksinstallerede enkelt gigabyte .

USB Virtual RAM

På trods af den hardware begrænsninger , kan du tilføje midlertidige ekstra RAM ved hjælp af et USB -drev som ekstra hukommelse . En høj kapacitet moderne USB -drev , også kaldet en flash- drev, kan ofte bruges til at yde ekstra hukommelse til din computer . Læs den emballage på potentielle flashdrev omhyggeligt for at se , om brugen af drev som ekstra hukommelse er understøttet . Du kan tilslutte flashdrevet i nogen af de NB100 tre USB- porte . Hvis du planlægger at holde USB -drev tilsluttet , skal du vælge den port , der er mest ud af den måde , så det ikke forstyrrer din computer eller andre USB- enheder . Windows XP tilbyder ikke denne mulighed automatisk som nyere operativsystemer vil , men du kan aktivere den i kontrolpanelet i " System " opsætningsdialogen vinduet .

Media Cards

Den NB100 indeholder en bro medier adapter , der accepterer SD -kort og memory sticks . Du kan øge tilgængelig hukommelse på din netbook ved hjælp af et kort i denne plads til at gemme programmer eller filer , som normalt ville tage plads i hukommelsen . Medierne slot understøtter SD -kort 16 GB og under , giver rigelig opbevaringsplads. Memory Sticks op til 256 MB og Memory Stick Pro enheder op til 2 GB understøttes også. Bemærk, at mens det øger din netbook samlede lagring, vil den ekstra hukommelse ikke de samme virkninger som øget RAM .

lagerhukommelsen som Virtual RAM

Din computer kan bruge tomme plads på harddisken , som om det var RAM . Hvis du ikke bruger en stor del af din 120 GB kapacitet , kan du oprette sidefilen i Windows for at få adgang til et sæt del af lagerkapaciteten efter behov . Du kan udvide denne kapacitet yderligere ved at benytte en ekstern harddisk på dit system til at øge mængden af ledig plads på harddisken . Som med USB RAM -indstillinger , er kontrol for dette under " System " i Kontrolpanel . Du skal blot klikke på knappen "Indstillinger" i " Performance " område og ændre den virtuelle hukommelse til rådighed ved at følge vejledningen på skærmen.


Previous:nothing Next:Forskellen mellem inkjet & BubbleJet 

Kommentarer

Code:
change