instruktioner om, hvordan genopfylde en Canon CLI -8

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-12-20

Canon CLI -8 blækpatroner kommer med en af flere forskellige farver af blæk indeni. Når en af dine CLI -8 patroner løber ud , prøv ikke at genopfylde patronen med en anden farve , men i stedet fylde den med samme farve som oprindeligt var indeni. Genopfyldning patronen selv kan vise sig at være billigere end at købe patroner genpåfyldes af et selskab , men du skal have et område, hvor spildt blæk på gulvet eller bordpladen , hvor du arbejder , vil ikke ødelægge noget

Du skal bruge:
Tomme DVD-R disk.


1 .
Fjern etiketten på toppen af patronen. Placér spidsen af en lille fladt hoved skruetrækker på toppen af plast bolden placeret i toppen af patronen .
2 .
Hit håndtaget del af skruetrækker med en hammer , banke plastic bold ind i patronen vigtigste rum . Brug en boremaskine til at gøre et lille hul i toppen af patronen , direkte over svampen rummet .
3 .
Læg et stykke tape over det lille hul i bunden af patronen , direkte under svampen rummet . Fyld sprøjten fuld af 15cC for blæk , sæt derefter sprøjten ind i hullet du har lavet i løbet af svampen rummet .
4 .
Sprøjt nogle blæk ind i svampen rum , bevæger nålen rundt , så du mætte hele svampen og ikke kun ¨¦t afsnit . Fjern kanylen og sæt den ind i hullet over patron vigtigste rum , så injicere resten af blækket i patronen .
5 .
Indsæt en lille gummibold i hullet over patron vigtigste rum , stiftning op hullet . Skrælle tapen fra bunden af patronen og vente på patronen til at stoppe lækage blæk ud af dysen afsnittet på bunden, derefter indsætte patronen tilbage i printeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan brænde sange på en genskrivelig disk 

Kommentarer

Code:
change