hvordan du brænder en dvd til et SD- kort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-24

Transportere en flok dvd'er kan tage en masse plads . Faktisk kommer mange DVD'er med digitale kopier til lettere transport . For dvd'er, som ikke kommer med digitale kopier , en måde at gøre transporten lettere er at flytte filen til et SD- kort . Så længe du kopiere dvd til din egen personlige brug og ikke dele eller sælge kopierede drive denne er en juridisk proces

Du skal bruge: .
Computer
DVD konvertering software .
DVD .
Computer DVD-afspiller .
SD -slot på computeren .
SD -kort med 5 til 10 gigabyte åbne hukommelsesplads.
DVD renere .
Blød klud .


1 .
Sørg dvd-brænding og konvertering software er installeret . Placer dvd, du vil brænde til SD -kortet i computeren DVD-afspilleren . Lad ikke DVD at begynde at spille . Hvis det er tilfældet , skal du lukke programmet . Sørg for at du har nok plads på din harddisk for at holde DVD , mens det overgange fra DVD til SD-kortet .
2 .
Åbn konvertering software . Find den menu , der kontrollerer , om du vil brænde DVD til computeren , kopiere den til en anden DVD -afspiller eller ændre det til et andet format . Vælg " Brænd til computeren "valgmulighed .
3 .
Bestem hvilket format du har brug for dvd'en til at være at overføre det til SD -kortet . Vælg en konvertering format , der vil spille på dit SD- kort kompatible afspiller. AVI , MPEG og MOV -fil -formater er nogle af de mest populære og kan køre på de fleste spillere . Men da konverteringen kan tage lidt tid, det er bedst at tjekke før start .
4 .
Vælg den rigtige brændende filtypen , og start brændingen . Vælg en filplacering , der er nem at finde, såsom skrivebordet . Vent til den brændende processen for at fuldføre . Nogle gange kan en beskidt DVD vil forstyrre kopieringen , så rengør det , før du starter kopieringen .
5 .
Placer SD -kortet i stikket på computeren . Sørg for, at der er plads nok på kortet til at holde DVD-fil . Åbn "Denne computer " i menuen finde DVD-fil , højreklik på filnavnet og vælg " Kopier "eller " Cut ". Åbn drev til SD-kort . Normalt vil det sige mærket af SD -kortet på drevet for nem identifikation . Højre -klik på drevet og klikke på " Indsæt ". Dette vil overføre filen fra computeren til SD -kortet . Sæt SD -kortet i film-afspiller og åbne filen . DVD bør nu spille , hvis det er en understøttet fil .


Previous:nothing Next:de bedste bærbare til under $ 400 

Kommentarer

Code:
change