hvordan man sætter en Western Digital harddisk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-25

Western Digital er en computer hardware firma , der primært producerer system lagringsenheder , såsom harddiske ( også kendt som harddiske ) . Når du installerer en ny harddisk på din computer , skal du følge et par setup detaljerne . Hvis du ikke gør det, vil computeren ikke være i stand til at opdage eller køre Western Digital harddisk og gemme data på det
1 .
Power ned i edb-systemet , og fjern derefter kabler i computeren . Skru skruerne på bagsiden af computeren , og skub derefter åbne computerens kabinet til at afsløre det indre af edb-systemet .
2 .
Skub Western Digital harddisk i det åbne anlæg åbning , Som ligger under den nuværende harddisk og cd /dvd-drev .
3 .
Sæt den medfølgende strøm /dataforbindelse kabel i forbindelse porten på bagsiden af harddisken .

4 .
Kig på den anden effekt /datakabler kører fra de andre drev , hvor den møder op med bundkortet . Ekstra tilslutninger er placeret her . Sæt den anden ende af strøm /data kabel der løber fra bagsiden af Western Digital harddisken ind i åben forbindelse havnen .
5 .
Luk op computerens kabinet , stramme skruerne og stik kablerne tilbage til systemet .
6 .
Tænd computeren og læg den medfølgende installations -cd'en i diskdrev på computeren . Når installationsguiden belastninger på skærmen , klik på " Næste ", forlader anlægget navn og placering som-er , og vælg derefter " Install "for at installere Western Digital harddisk chauffører på edb-systemet .


Previous:nothing Next:Sådan opdaterer en HP 4350 printer driver 

Kommentarer

Code:
change