hvordan man tilføjer en Bluetooth til en eee pc

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-21

ASUS eeePC er en ultralet netbook , der er designet primært til tekstbehandling og Internet surfing . For at holde eeePC letvægts , har ASUS ikke omfatte flere af de funktioner, der almindeligvis findes i større bærbare computere , en af dem, er en intern Bluetooth chip . Selv om det er muligt at åbne en eeePC og tilføj en intern chip , gør det medfører nogle tunge lodning og vil ugyldiggøre garantien . En meget enklere løsning er at tilføje en USB Bluetooth -adapter til netbook

Du skal bruge: .
Mini-USB Bluetooth -adapter .


1 .
Køb en USB Bluetooth- adapter . Flere velrenommerede firmaer tilbyder USB Bluetooth -adaptere , herunder Linksys , Kensington og D-Link . Finde en, der passer til dit budget og behov . Der henvises til ressourcer for links til Bluetooth adapter .
2 .
Tilslut din eeePC til internettet og gå til din Bluetooth- adapteren producentens websted. Da den eeePC ikke har en optisk drev , skal du downloade software og drivere til din adapter fra hjemmesiden .
3 .
Find og download installationen software og drivere til din adapter på producentens websted . Typisk kan du finde software ved at søge efter din adapter og klikke på enten "Support " eller " Software "link . Downloade softwaren til din eeePC skrivebord .
4 .
Find Bluetooth-softwaren på din pc 's skrivebord . Hvis softwaren download er i en mappe på skrivebordet åbne mappen . Dobbelt-klik på . exe-fil inde i mappen til din software og følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren . Hvis der ikke mappe , så bare kigge efter en . exe -fil på skrivebordet .
5 .
Sæt din Bluetooth- adapteren i en ledig USB -port på din eeePC . Genstarte din eeePC .
6 .
Åbn din Bluetooth- adapter program og placere dine Bluetooth- enheder i " Discovery Mode " for at begynde at parre dem til din eeePC (den nøjagtige placering af " Discovery Mode " mulighed afhænger af fabrikanten ) .


Previous:nothing Next:Sådan deaktiverer touchpad på en Toshiba bærbar 

Kommentarer

Code:
change