hvordan man kan brænde open source dvd videoer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-04-24

Brændende en open source video til DVD giver den originale video , der skal deles med andre , uden at optage en stor mængde plads på en computers harddisk . DVD kan også spilles på en almindelig DVD -afspiller tilsluttet til et TV eller på en bærbar DVD -afspiller som dem, der findes i nyere biler

Du skal bruge: .
Blank, DVD -disk
DVD -brænding .


1 .
Download en dvd-brænding software program som Nero eller Roxio , der er kompatibel med computeren . Eller download freeware uden afgift som ImgBurn eller CD Burner XP Pro ( se ressourcer) .
2 .
Indsæt en skrivbar , tom dvd i dvd- drevet . Der er fire typer af diske , der kan håndtere digitale medier : DVD-R , DVD-RW , DVD + R og DVD + RW . De fleste dvd-drev vil læse og brænde på alle typer .
3 .
Åben afbrænding programmet . Med projektet vinduet åbent , klik på " File " på den øverste menubjælke og derefter " Gem som " fra drop -down menu . Erstat " Untitled " med navnet på den film , der brændte .
4 .
Fra gennemse listen for filen at kopiere , fremhæve navnet på den open source film på harddisken til brænde og destination drev , hvor den tomme DVD er placeret. Vælg den hastighed DVD-brænderen skal bruge . Typisk er fastsat til 8X normal hastighed .
5 .
Et vindue vil åbne op med en liste over de forskellige kvaliteten formater for brændt disken væsen. "Tilpas til disk " er standard . For optimal billedkvalitet , markere " High Quality ". Alle indstillinger er nu færdig . Klik på " Start " eller " Burn "for at starte processen .
6 .
En statuslinje viser status for forbrændingsprocessen , og hvor meget tid der er tilbage , før det er gjort . Overvåg denne graf til at sørge for ingen fejl opstår under kopieringen .
7 .
Når kopieringen er afsluttet , skubbe dvd , der var brændt , og afspille det på en DVD -afspiller for at bekræfte , at det virker . Hvis der gøres mere end én kopi , indsætte en tom dvd og derefter klikke på " Fortsæt " eller " Burn næste DVD " på menuskærmen .

gode råd og advarsler


 • Hent en gratis prøveversion af et par programmer og afprøve dem først. Denne måde kan du prøvekøre dem før at bruge nogen penge .
 • Hvis du bruger en gratis brænderprogram du kan have problemer med at få telefonisk support , hvis du løber ind i problemer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne min kørekort med Xerox DocuMate 252   

  Kommentarer

  Code:
  change