Hvordan kan jeg demontere en gateway mx6448 ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-29

Demontering din Gateway MX6448 notebook kan spare dig penge , når den tid kommer til at erstatte hardware, har udvist en funktionsfejl , eller du ønsker at opgradere din notesbog med nye dele . Demontering din Gateway MX6448 notebook er også en god måde at blive fortrolig med din computer , som vil hjælpe dig , hvis du nogensinde skulle have behov for at foretage fejlfinding fremtidige problemer . Vær dog opmærksom på , at demontere din egen bærbare pc kan ugyldiggøre producentens garanti

Du skal bruge:
skruetrækker
. Stjerneskruetrækker .


1 .
Sluk Gateway MX6448 notesbog, derefter koble alle enheder eller kabler , der er tilsluttet enheden .
2 .

Vend den bærbare på hovedet og dreje det , så bagsiden af den bærbare pc er tættest på dig .
3 .
Skub batteri- lås låsen , placeret til venstre for batteriet , til venstre , og skub batteriet-udløseren , der er placeret over midten af batteriet , til højre . Fjern batteriet .
4 .
Drej den bærbare computer 180 grader .
5 .
Løsn , men ikke fjerne , de seks skruer langs kanten af hukommelsen bugten dækker , ligger i midten af den bærbare computer og buer til øverste højre hjørne af den bærbare computer ved hjælp af en stjerneskruetrækker . Fjern hukommelsen bugten dækker .
6 .
Fjern skruen fra det nederste højre hjørne af den midterste rum .
7 .
Skub beslag ved siden af skruehullet til højre for at skubbe CD /DVD-ROM drev ud af den bærbare computer. Fjern cd /dvd-rom- drev .
8 .
Skub fastgørelsesklemmerne på kanten af hukommelsesmodulet , som ligger langs den venstre mest kant af hukommelsen bugten , ud , væk fra modulet , hvilket modulet at hæve op . Fjern forsigtigt hukommelsesmodulet fra den bærbare pc .
9 .
Fjern de to skruer på venstre side af harddisken dækning , der er placeret i nederste venstre hjørne af den bærbare computer , skal du skubbe dækslet til venstre , derefter fjerne den . Harddisken er placeret på undersiden af låget .
10 .
Tænd din bærbare opretstående og placer den, så bagsiden af den bærbare pc er ved siden af dig .
11 .
Fjern skruen direkte under hvert hængsel , der er placeret hvor skærmen forbindes til den nederste del af den bærbare pc .
12 .
Indsæt en flad skruetrækker ind i rummet lige under hvor skruerne plejede at være og omhyggeligt snage opad en lille smule for at løsne op tastaturet dækning .
13 .
Drej notebook 180 grader, åbner skærmen , og skub det så langt tilbage som du kan .
14 .
Indsæt den skruetrækker i rummet under låg til tangenterne, bag F12 , og lirke tastaturet dækker opad . Fjern forsigtigt tastaturet dækker .
15 .
Løft bagsiden del af tastaturet og placer den med tasterne nede foran musen touchpad . Find det båndkablet , der forbinder tastaturet til den bærbare pc .
16 .
Træk det sorte plastik stykke , der ligger på stikket , hvor båndet sluttes til den bærbare computer , imod dig med den ene hånd , Og træk båndet kablet ud med den anden hånd .
17 .
Fjern tastaturet .

gode råd og advarsler


  • For at samle din Gateway MX6448 notebook , skal du gentage ovennævnte trin i omvendt rækkefølge.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Sony Vaio PCG - 7f1l     

    Kommentarer

    Code:
    change