canon PG 40 tips

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-06

Du skal bruge:
Håndklæde
. Mønt.
Flad skruetrækker .
Stjerneskruetrækker .
PC-2100 (DDR-266) DDR-SDRAM notebook hukommelsesmodul ( 2004 iBook G4 -modeller ) .
PC-2700 (DDR-333) DDR-SDRAM notebook hukommelsesmodul ( 2005 iBook G4 -modeller ) .

For ikke-så- tech venlige , kan installere blækpatroner i printere være rodet og tidskrævende . Selv om selskaber som Canon konstant forsøger at gøre design mere praktisk for alle brugere , er der stadig flere tips , der kan hjælpe nye printer ejere installere Canon PG -40 printerpatroner uden rod eller besvær .

Kompatibilitet

Selv om mange printerpatroner er specifikke for kun et par modeller, blev Canon PG -40 printerpatron designet til brug med mange modeller af Canon Pixma og endda nogle af Canon faxmaskiner . Fra september 2010 kan Canon PG-40 blækpatron skal anvendes sammen med Pixma iP1600 gennem iP1800 printere, iP2600 printeren, MP140 gennem MP190 printere, MP210 printer, MP460 og 470 printere, MX300 og MX310 printere og JX200 og JX210P faxmaskiner . Denne alsidighed gør det muligt for brugerne at holde sig til den samme type blækpatron levetid flere printere og giver små virksomheder kontorer en mulighed for at købe én type patron for alle kontorprint krav .

Refill

Udskiftning printerpatroner kan være dyrt , og hvis det er muligt , da det er med Canon PG -40 , genopfyldning er en billigere og mere miljøvenlig løsning . Refill PG -40 ved at samle en 10 kubikcentimeter sprøjte med en 1,5- tommer nål , et par latex fri handsker , en MIS Gul Bor Tool , noget tape og sort blæk . Fjern etiketten fra toppen af patronen og bruge den gule boremaskinen redskab til at åbne ventilationshullet , der blev dækket af etiketten. Næste , indlæse sprøjten med 20 kandidatlandene af sort blæk og injicere det i blæk hullet (hvor blækket forlader patron til siden. ) Sørg for at nålen når bunden af blækbeholderen og derefter langsomt injicer blæk ind i patronen og stopper, når blækket begynder at godt op på nålen indsætningspunktet . Nu fjerne nålen og rense toppen af patronen fra for at undgå farve forurening . Læg en lille strimmel af Scotch tape over ventilationshullet og stikke et lille hul i båndet med en nål . Nu indsæt patronen og køre op til tre rensningscyklusserne at kalibrere printeren .

Nulstilling af blækniveau

Mens genpåfyldning blæk i en PG -40 kan spare penge , kan det også skabe problemer , når du bruger den automatiske blækniveauet sensor . Nulstille denne sensor ved at fjerne patronen , efter at printeren er kalibreret , og at placere en tynd strimmel af Scotch tape på linje af guld-farvede fører nærmest blækket hullet i bunden af blækpatronen . Udskift patronen , og vente på at computeren til at vise en advarsel om blækpatronen er lagt forkert . Fjern patronen og flytte båndet fra første til andet niveau af leads og udskifte patronen . Når pc'en viser en besked om, at patronen ikke er anerkendt , skal du fjerne kassetten og erstatter uden båndet . Blækniveauet vil blive nulstillet .


Previous:nothing Next:usb kamera optager 

Kommentarer

Code:
change