eMachine gendannelsesdisk vil ikke starte

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-30

Hvis du forsøger at starte fra en cd-en CD , ikke blot Emachines Gendan Disk-og du opdager, at din computer ignorerer dine bootable CD og støvler lige i Windows , den enkleste måde at løse det-forudsat at du har en cd , der faktisk er i stand til at fungere som en bootbar enhed-er at gå ind i BIOS -menuen og ændre boot-rækkefølgen , så computeren forsøger at starte fra cd -drevet først , snarere end sidste

Du skal bruge: <. br > Phillips skruetrækker .


1 .
Tænd din eMachines computer og straks begynde at trykke på " Del "-tasten på tastaturet . Dette vil bringe dig ind i BIOS -menuen .
2 .
Vælg " Boot " menu , når BIOS er indlæst . Dette kan også kaldes " Boot Order ", " Boot Management " eller en anden titel med " Boot " i det , afhængigt af dine specifikke eMachine . Dette vil bringe en skærm med en liste af bootable enheder i øjeblikket tilgængelig på din computer .
3 .
Vælg " CD-ROM ", og flytte det til toppen af startrækkefølgen .
4
Tryk på "Gem og afslut " nøgle-. specifikke nøgle vil blive placeret i bunden af BIOS skærmen , sammen med de andre BIOS kontrol taster-for at spare dine ændringer og afslutte BIOS -skærmen . Computeren vil nu genstarte .
5 .
Sæt din eMachines gendannelses-cd . Du skulle nu bliver bedt om at skubbe en tast for at starte fra cd'en .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer wifi til en bærbar 

Kommentarer

Code:
change