hvad er den store forskel mellem stationære og bærbare bundkort ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-22

Pc'er begyndte i begyndelsen af 1970'erne og har siden udviklet sig til at passe de behov og ønsker hos forbrugere i alle typer . Bundkortet er det centrale nervesystem af personlige computere , og de varierer meget mellem desktop og bærbare computere

Layout

Moderne skrivebordet . computere bruger en modulær layout til bundkortet , hvilket gør det nemmere at opgradere komponenter såsom video -og lydkort og hukommelse . Bærbare computere , har imidlertid meget lidt plads til at arbejde med , så laptop bundkort er designet til at passe hver type af laptop specifikt .

Ekspansion

Computerteknologi udvikler sig hastigt, og det bundkort i stationære computere giver mere udvidelsespladser end i bærbare computere, der giver mulighed for lettere at opgradere til at øge levetiden og computerens ydeevne . Hver laptop , med sin unikke bundkort layout , ofrer udvidelse at give mulighed for stadigt tyndere og lettere modeller .

Forenelighed

Bærbare pc'er og desktop bundkort også forskellige i forskellige typer komponenter er kompatible med . Nogle bærbare producenter bruger proprietære hukommelsesmoduler , hvilket betyder, at du kun kan udvide hukommelseskapaciteten på den computer , hvis du køber memory stick fra din computers producent . Desktops , på den anden side støtter en omfattende udvalg af komponentproducenter .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en fax til en pc 

Kommentarer

Code:
change