hvad er en blu - ray brænder ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-18

Blu-ray er et optisk medie format , der bruger diske til at gemme data . En Blu-ray brænder , også kaldet en forfatter , der kan bruges til at overføre data fra en computer til en Blu-ray disc

Blu-ray brænder

En brænder eller forfatter er et diskdrev , at det er monteret i computeren eller tilsluttet eksternt . Det giver dig mulighed for at placere en tom disk i det, og derefter bruge software på din computer , overføre filer over til disken for at få adgang senere .

Disc

Blu-ray- diske har en meget mere information end andre former for optiske medier . En enkelt lag blu-ray disc kan rumme op til 25 GB information , med Dual Layer discs i stand til 50 GB lagerplads . Nogle diske kan kun have oplysninger lagt på dem én gang, hvor som andre skrivbare , og kan have tilføjet data og fjernet flere gange .

Blu-ray -teknologi

Den største forskel mellem Blu-ray og tidligere -teknologi, f. eks dvd'er, er laseren der læser og skriver data . Blu-ray bruger en blå-violet laser , som har en kortere båndbredde end den røde laser , der anvendes til at læse og skrive dvd'er . Det betyder, at det blå -violette laser kan være fokuseret mere præcist og data kan pakke strammere på en Blu-ray- disk giver mulighed for en højere kapacitet .


Previous:nothing Next:Hvordan nulstiller jeg en Dell OptiPlex 280 skærm indstilling ? 

Kommentarer

Code:
change