hvordan du kan genbruge en sikker computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-23

Computeren sandsynligvis indeholder private , sikre oplysninger, som du ikke ønsker at falde i de forkerte hænder . Oplysninger kan gendannes fra en harddisk , selvom den er blevet slettet . Af denne grund , er din eneste mulighed , før genanvendelse en computer til at ødelægge harddisken .

Genbrug er den bedste mulighed for bortskaffelse af en computer , som du ikke længere behøver , det er miljømæssigt forsvarligt , og materialer kan genbruges . Altid genbruge din computer i stedet for at smide det væk
1 .
Kontakt et firma , der specialiserer sig i at ødelægge harddiske . De fleste virksomheder vil besøge dit hjem for at hente harddisken , så du aflevere den på deres anlæg eller sende dig aflåselige sikkerhed tasker , så du kan maile dine harddisk via FedEx . Gøre din forskning for at se, hvad der virker bedst for dig .
2 .
Bortskaf din harddisk ved at have det ødelagt . Når du har valgt et velrenommeret selskab til at ødelægge harddisken , giver det og betaling til et selskab repræsentant personligt eller via mail .
3 .
Transport resten af din computer og tilbehør til en genbrugsstation , der accepterer elektronik eller en elektronik forhandler , der genanvender computere . Mange landsdækkende elektronik franchise har genanvendelse programmer.
4 .
Bed om bekræftelse fra begge selskaber , især den ene , der ødelagde din harddisk . De fleste af disse virksomheder udstede en attest der bekræfter din harddisk lykkedes ødelagt . Opbevar denne bekræftelse til dit regnskab .


Previous:nothing Next:min computer vil ikke læse billedet cd’er 

Kommentarer

Code:
change