hvordan du opdaterer ram på en MacBook

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-17

RAM ( Random Access Memory ) er den type computer hukommelse, der giver dig mulighed for at køre applikationer, programmer og processer på en computer . Jo mere RAM du har , jo mere du kan køre på en gang uden din computer langsommere . Det er typisk lettere at ændre hardware i stationære computere , da de har mere plads , men du kan også ændre og opdatere dine RAM i bærbare computere . Du kan ændre din MacBook RAM ved hjælp af en skruetrækker til at fjerne den nederste kabinettet at få adgang til allerede eksisterende hardware

Du skal bruge: .
Ny RAM -kort .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Sluk MacBook , lukke skærmen , så tag alle de ledninger og kabler sluttet til den. Vend den bærbare computer over og læg den på en flad , stabil overflade . Du kan indstille den bærbare computer på en klud for at undgå ridser .
2 .
Fjern de otte skruer på den bærbare bund beklædning ( fire om en kant , fire på den anden ) ved hjælp af en lille Stjerneskruetrækker . Vend forsigtigt skruetrækkeren mod uret for at fjerne dem . Skruerne kommer i to forskellige størrelser , så sæt dem i to separate grupper , så du kan lægge dem tilbage nemt .
3 .
Fjern bunden kabinettet , så sæt den til side for at afsløre den indre komponenter og hardware af MacBook . For at undgå statisk elektricitet skade , røre ved en nøgen , metal inden i computeren for at aflade dine fingre og hænder , før du rører RAM .
4 .
Find hukommelsesmodulet på indersiden af den bærbare computer beklædning . Tryk på udløserhåndtag at låse de eksisterende sticks RAM , så forsigtigt fjerne dem ved at holde den ydre kanter af stokke .
5 .
Sæt de nye RAM stik ved forsigtigt at skubbe dem ind slots hvor de eksisterende sticks var , som bringer guld kant og hak med slots . Påfør jævnt tryk til RAM stick og forsigtigt skubbe nedad for at låse den på plads . Begge pinde skal være på niveau med hinanden .
6 .
Sæt bunden kabinettet på den bærbare computer rammen , sæt derefter skruerne tilbage til deres respektive pladser . Drej skruetrækkeren med uret til forsigtigt at stramme dem tilbage til deres oprindelige positioner . Vær forsigtig med ikke at stramme dem for meget , hvilket kan beskadige skruer og /eller hus .
7 .
Tænd computeren på , så log ind Klik på Apple- ikonet , og klik derefter på " Om denne Mac . " Næste til "Memory "det skal vise dig , hvor meget RAM du har installeret . Hvis antallet (for eksempel , 2 GB) svarer det beløb, du lige har installeret , har RAM er installeret korrekt, og du kan fortsætte med at bruge din bærbare computer normalt .


Previous:nothing Next:Alienware Area 51 ALX specifikationer 

Kommentarer

Code:
change