hvordan du opgraderer hukommelsen i en iBook G4

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-08

IBook blev Apples forbruger-niveau bærbar computer fra 1999 til Apples skifte til Intel -processorer i 2006 . G4 processor-baseret version af iBook kom i to modeller : en med en intern AirPort ( trådløs ) kort og en uden . De metoder til opgradering af den interne hukommelse i begge versioner af iBook G4 er ens . Du kan opgradere hukommelsen i iBook , så du kan installere en nyere version af Mac OS eller måske blot for at øge hastigheden på din computer, når du har flere programmer aktive .

Du skal bruge:
Håndklæde
. Mønt.
Flad skruetrækker .
Stjerneskruetrækker .
PC-2100 (DDR-266) DDR-SDRAM notebook hukommelsesmodul ( 2004 iBook G4 -modeller ) .
PC-2700 (DDR-333) DDR-SDRAM notebook hukommelsesmodul ( 2005 iBook G4 -modeller ) .

Opgradering RAM i iBook G4


1 .

Luk iBook G4 . Afbryd strømkablet og alle eksterne hardware og lukke skærmen . Vend computeren , så bunden vender opad og placere den på et håndklæde , så den er færdig af den dækning, vil ikke blive ridset .
2 .
Sæt en mønt i låsemekanismen ved siden af batteripakken i bunden af iBook G4 . Drej mekanismen en kvart omgang med uret for at låse batteriet og løfte batteriet ud af computeren . Vend iBook G4 over og åbne skærmen .
3 .
Find de to små tilbageholdelsen tapper på den øverste række på tastaturet , ved siden af " Esc "og " F12 " nøgler . Tryk på begge faner mod fronten af computeren .
4 .
Løft tastaturet ud af iBook G4 , og drej den ned så den hviler hovedet på håndledsstøtten . Hvis du ikke er i stand til at løfte tastaturet ud af computeren , skal du dreje skruen mellem " F5 "og " F6 " tasterne med en flad skruetrækker , indtil tastaturet kommer løs . Hvis du ser en lille enhed under tastaturet er mærket "AirPort " eller " AirPort Extreme , " udføre trinene i afsnit 2 i denne artikel, før han vendte tilbage til trin 5 .
5 .
Skru fire Phillips-skruer holder ventilerede rektangulære skjold inde i iBook G4 tastaturet hulrum . Fjern skjoldet fra hulrummet og sæt det til side til at afsløre iBook G4 RAM slot .
6 .
Tag fat i plastik stikket på enden af tastaturet fladkabel og forsigtigt vrikke den til at fjerne det fra bundkortet .
7 .

Træk de to fastgørelsesklemmerne på siderne af iBook G4 RAM- modul fra hinanden , indtil kanten af modulet elevatorer op . Fjern iBook G4 RAM- modul fra stikkontakten og sæt det til side .
8 .
Line op udskæring i bunden af den nye iBook G4 RAM -modul med fanen inde i hukommelsen stikket . Skub metalkontakterne på bunden af modulet ind i stikket , og skub derefter den anden side af modulet nedad , indtil fastgørelsesklem låse den ned .
9 .
Sæt tastaturet båndkablet .
10 .
Sæt ventilerede metalskjoldet tilbage over RAM rummet og erstatte de fire Phillips-skruer .
11 .
Udskift AirPort -kortet, hvis nødvendigt, og sænk metal låsen tilbage til sin oprindelige position .
12 .
Vælg den tastatur op og læg det tilbage i iBook G4 tastaturet hulrum . Skub de to låse tapper mod skærmen og drej låseskruen med en flad skruetrækker .
13 .
Luk iBook G4 -skærmen . Vend computeren , skal du udskifte batteriet , og drej låsemekanisme en kvart omgang mod uret .

Fjernelse af iBook G4 AirPort-kortet


1 .
Sæt en negl under metal lås holde den øverste del af AirPort-kort på plads . Løft låsen op og ind mod skærmen .
2 .
Løft kanten af AirPort-kort ved hjælp af Mylar fanen på kanten af kortet . Når kanten af kortet er højere end kanten af hulrummet inde i iBook G4 , skal du trække kortet mod skærmen for at afbryde kantkonnektorer i bunden af kortet.
3 .
Sno antennen ud af lufthavnen kortet og indstille kortet til side . Flyt antennen ud af den måde forsigtigt , så du ikke vil strippe eller bøje det , når du opgraderer hukommelsen i iBook G4 .
4 .
Sæt AirPort-kort ved at følge disse trin i reverse når du er færdig med den iBook G4 RAM opgradering .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller Epson cx3900 

Kommentarer

Code:
change