hvordan du opgraderer hukommelsen på en Sony Vaio

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-26

Opgradering af hukommelsen i din Sony Vaio bærbare er en fantastisk måde at gøre din computer hurtigere . Opgradering af hukommelse på din Sony Vaio vil mindske belastningen tid og giver dig mulighed for at køre programmer hurtigere , afspille film uden dem ofte pauser eller spring over , og indlæse din musik filer hurtigere end tidligere . Opgradering af hukommelsen vil også mindske den tid , det tager dit Windows -operativsystem at starte op

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1

Luk Sony Vaio laptop , tag alle enheder og kabler sluttet til din bærbare computer , og vend det på hovedet i en position , så batteriet er tættest på dig .
2 .
Træk ned batteridrevne låsekontakten på venstre side af batteriet og træk ned batteriet -release kontakt på højre side af batteriet ned. Løft og fjerne batteriet fra den bærbare computer . Hvis du har brugt computeren i mere end 15 minutter før start denne proces , lad det køle af i en time , før du fortsætter .
3 .
Brug stjerneskruetrækker til at fjerne skruen fra hukommelsesmodulrummet dække over midten af batteribåsen . Løft og fjern dækslet til hukommelsesmodulrummet .
4 .
Skub ud fastgørelsesklemmerne på den korte side af hukommelsesmodulet . Dette vil medføre modulet at vippe opad på en 30- graders vinkel . Løft og fjerne den gamle hukommelsesmodul fra Sony Vaio laptop .
5 .
Indsæt den nye hukommelsesenhed i sprækken og skub i den fastgørelsesklemmerne på siderne af hukommelsesmodulet . Dette vil sænke og låse hukommelsesmodulet på plads .
6 .
Sæt hukommelsesmodulet dækslet og isæt fastgør den med skruen .
7 .
Skub batteriet ind i batteribåsen indtil det klikker på plads og skub batteriet-låsekontakten på venstre side af batteriet op for at låse batteriet på plads .

8 .
Drej Sony Vaio laptop højre side opad .

gode råd og advarsler


 • Rør en stor metalgenstand , inden arbejder med din bærbare computer for at undgå afladning af statisk elektricitet , mens opgradere hukommelsen i din Sony Vaio laptop .
 • Vær forsigtig , når du fjerner den gamle hukommelsesmodul og indsætte det nye hukommelsesmodul . Sørg for , at når du fjerner og indsætter et hukommelsesmodul , som du ikke trække eller skubbe modulet for hårdt og skade enten hukommelsesmodulet eller hukommelsesmodulet stikket på den bærbare computer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere en acer bærbar mikrofon til en line-in jack   

  Kommentarer

  Code:
  change