hvordan du sender en sms via en mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-23

Famlede med en lille tastatur på en lille telefon er ingen måde at sende et stort budskab . Heldigvis kommer Apple -computere installeret med iChat , som giver dig mulighed for at sende SMS- beskeder via din computer . Brug din Mac-computer til at sende en SMS kan du sende det helt rigtige budskab
1
Klik på . iChat ikonet for at åbne iChat -programmet. Dette ikon skal vises på skrivebordet som en blå tegneserie taleboble med et hvidt film kamera . Hvis det ikke er på skrivebordet , dobbeltklik på harddisken ikonet på skrivebordet . Et vindue vises . Dobbeltklik på mappen Programmer , og dobbeltklik derefter på iChat ikonet .
2 .
Klik på "Filer" fanen , vælg derefter " Send SMS ". Et nyt vindue vises . Hvis du har en ældre version af iChat , klik på " Ny Chat med Person "i stedet for " Send SMS ".
3 .
Skriv det telefonnummer , som du gerne vil sende til sms i tekstfeltet under adressen prompten . Indtast telefonnummer som "+1 ", så områdenummer og derefter telefonnummer , uden mellemrum . Så hvis det nummer , som du vil sende en besked er 503-555-9819 , skal du indtaste tallet som
" 15035559819 ".
4 .

Klik på " OK ". Skriv din besked i tekstfeltet nederst i chat- vinduet . Tryk på "Return " tasten for at sende beskeden.

gode råd og advarsler


  • Kun USA telefoner kan være tekst ved hjælp af iChat .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere filer til en cd på en pc     

    Kommentarer

    Code:
    change