hvordan du tilslutter en Intel iMac til en vga tv

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-25

Apples Intel iMac indeholder en række tilslutninger på sin ryg , hvoraf de fleste er industri- standard . Desværre , det monitorforbindelse havn i de relativt sjældne Mini DisplayPort -format , hvilket gør det umuligt at foretage en direkte forbindelse mellem en iMac og en HDMI- eller VGA -port udstyret tv . Selv om Mini DisplayPort har nogle fordele , når det anvendes til overvågning forbindelser , vil de sjældent kommer i spil i forbindelse til 720 eller 1080p fjernsyn . Heldigvis , Apple gør en Mini DisplayPort til VGA adapter til rådighed , så du kan slutte iMac til dit VGA TV .

Du skal bruge:
Intel iMac
. TV med VGA -forbindelse .
Mini DisplayPort til VGA adapter .
VGA- kabel med 2 han DB -15 stik .
Audio line-in kabel med en 1/8-inch stereoministik og stereo phono -stik .


1 .
Sluk iMac rundt , så du kan få adgang til tilslutninger som er placeret i nederste venstre hjørne af bagpanelet .
2 .
Slut Mini DisplayPort stikket på adapteren til din iMac 's Mini DisplayPort . Denne port er placeret på højre side af havnen panel , mellem Ethernet og Firewire 800 porte . Det ser lidt ligesom en kortere , bredere USB -port , og stikket vil kun passe på den rigtige måde , så du ikke behøver at bruge en stor del af magt til at indsætte den.
3 .

Tilslut den ene ende af VGA kablet til VGA -porten på den anden ende af Mini DisplayPort til VGA adapter . Fordi stikket er formet som en trapez , vil det kun passe ind i den rigtige retning . Når du har hængt den , hånd-stram fingerskruerne på begge sider af stikket , så det ikke falder af .
4 .
Sæt den anden ende af VGA- kablet i tv'et 's VGA -port . Som med adapteren , vil det kun passe en måde , og du bør stramme fingerskruer for at låse det i.
5 .
Slut 1/8-inch mini stikket på din audio line-in-kabel til hovedtelefoner ud -porten på din iMac . Det er mærket med et billede af et par hovedtelefoner , og er yderst til venstre side af havnen panelet .
6 .
Forbind de to phono-stik fra line-in adapter til din TV 's audio input til VGA-stik. Selv om TV bagbeklædninger kan variere i design , vil de typisk være meget tæt på VGA -stikket , og kan mærkes "Computer Lyd " eller " VGA Audio . " Tilslut det røde stik til den røde stik til højre kanal , og den hvide eller sorte stik til den sorte eller hvide stik til venstre kanal . Bemærk, at nogle tv er simpelthen kan have en 1 /8 tomme stereo mini-jack . Hvis dette er tilfældet , bør du bruge en line-in kabel med to 1/8-inch stereo mini-stik i stedet for den line- in-kabel med phono stik .
7 .
Tænd fjernsynet og bruge sit valgknappen som kan betegnes som "TV /Video "," Kilde " eller " Input " for at vælge " VGA "eller " Computer " input . Dit tv kan bruge en lidt anderledes navn til sin indgangsvælgeren eller kan have , du vælger kilder gennem sin menu system, og det kan også give et andet navn til sit VGA -indgang . Konsultere brugervejledningen for dit tv 's særlige navne og procedurer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en bærbar harddisk 

Kommentarer

Code:
change