hvordan du udskifter en skærmbeskytter

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-04

Skærmen beskytter på din bærbare computer , også kendt som en bezel , er den ramme, der omgiver LCD skærmen . Hvis du planlægger at udskifte en skærm inverter eller skærmen selv, vil du først nødt til at fjerne ringen . Den gode nyhed er , at moderne bærbare computere er designet , så du kan fjerne skærmen falsen forholdsvis hurtigt , og du behøver ikke at være computer-kyndige til at gøre det

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Guitar pick eller plastikkort .


1 .
Sluk din bærbare computer og tage netledningen . Fjern batteriet fra bugten i bunden af computeren .
2 .
Brug spidsen af din skruetrækker ( eller fingrene , hvis det er muligt ) for at fjerne gummi puder eller dækker fra hver skrue på skærmen falsen , der omgiver LCD-displayet .
3 .
Brug din skruetrækker til at fjerne alle skruer fra ringen . Sæt dem til side .
4 .
Pry ringen forsigtigt væk fra skærmen i siderne og hjørnerne . Nogle bærbare computere har klip på siderne af falsen . Hvis dette er tilfældet med din bærbare computer , skal du indsætte en guitar pick eller plastkort i sømmen på siderne af ringen og arbejde dig op og ned , indtil alle klip er låst op .
5 .
Fjern dækslet fra skærmen og sæt den til side . Monter en ny skærm falsen i den gamle placering , og tryk på siderne og hjørnerne , indtil det låses sikkert på plads . Udskift skruer og skrue dækker .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en ordret flashdrev 

Kommentarer

Code:
change