hvordan man ærme pc kabler

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-14

Med alle de edb-kabler i din centralenhed , kan det se rodet og kan nedsætte luftcirkulation i dit system . Dette kan resultere i overophedning , og de kan vanskeliggøre udførelsen af dit system . Hvis du ærme din pc kabler , du ikke kun mindske risikoen for overophedning , men også mindske rodet og vend kablerne i en uniformeret look . Denne ændring kan nemt gøres med en sleeving kit og nogle ekstra værktøjer

Du skal bruge: .
Blyant
Papir .
PC del , der skal ærmer .
Tilslutning fjernelse kit .
Kabel ærmer .
Varme krympeflex .
Saks.
Varmepistol .


1 .
Tag stik for enden af den komponent, du ønsker at ærmet og studere tilslutning af hver enkelt ledning .
2 .

Tegn et diagram over ledningerne , idet farver og indretning af alle ledninger .
3 .
Fjern kablerne fra stikket ved hjælp af din forbindelse pin afsked værktøj . Efter stikket på en hård overflade og udsatte metal tilslutninger opad , sæt værktøjet med kraft og gælder nok tryk, indtil benene pop ud og er i stand til at blive sluppet ud .
4 .
Vælg et kabel ærme der er tættest på størrelsen af det kabel , du er ved at ærmet . Klip ærme til en størrelse , der giver 3 /4 tommer af kabler eksponeret i hver ende .
5 .
Tråd kablet ærmet gennem ledninger og glatte ud alle sektioner , der kan have mere spænding end andre .
6 .
Skær to 2- tommer stykker af varme krympeflex tættest på den diameter eller din kabel og placere dem på begge ender af kablet . Sørg for , at halvdelen af varmen krympeflex dækker udsatte kabler og den anden halvdel oven på kablet ærmet.
7 .
Varm varme krympeflex med din varme pistol , samtidig vride kablerne for at sikre en jævn opvarmning og mindre af slangen.
8 .

Fastgør enkelte stifter tilbage til det stik, med hensyn til diagrammet . Stifterne skal klikke , når den indsættes , og skal være sikker , inden de geninstalleres .

gode råd og advarsler


 • I stedet for en varme pistol , kan du bruge en hårtørrer med en høj varme indstilling eller varmen fra en lighter .
 • Vær forsigtig , når der beskæftiger sig med kabelforbindelser og stifter af det emne, du er sleeving . Mishandling kan resultere i den del ikke virker efter sleeving .


 • Previous:nothing Next:specifikationer for en eMachines t3410   

  Kommentarer

  Code:
  change