hvordan man kan adskille en HP Pavilion

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-10

Lære at adskille dit HP Pavilion desktop vil give dig mulighed for at lave dine egne reparationer og opgraderinger , så du sparer mange penge over at tage den til en computer reparationsservice . I modsætning til bærbare computere , der er stationære computere utrolig enkel at adskille og selv en novice bruger kan gøre det på ingen tid . HP Pavilion desktop kan tages fra hinanden med blot et par grundlæggende værktøjer og lidt tid , så der er ingen grund til ikke at komme i gang . Husk på , alle Pavilions er lidt anderledes , men denne guide vil dække generelle adskillelse for dem alle .

Du skal bruge :
Stjerneskruetrækker
. Elektrostatiske håndled .
Antistatisk poser .


1 .
Luk din Pavilion . Afbryde enhver enheder, du har sluttet til computeren , herunder tastatur, mus og skærm . Fjern netledningen fra bagsiden af computeren tårn .
2 .
Fjern sidepanel på computeren . Ældre Pavilloner har to fingerskruer langs bagsiden af computeren , der skal løsnes for at fjerne sidepanelet . Nyere modeller har plastic frigive låse , der skal trykkes . Når panelet er frigivet , skub det mod bagsiden af computeren for at låse fastholde faner . Løft panelet op og sæt den til side .
3 .
Fjern frontpanelet. Typisk vil en Pavilion have to eller tre låsetapper på frontpanelet , som skal trykkes og frigivet . Når fanerne er kommet fri , kan frontpanelet trækkes væk fra tårnet og fjernet .
4 .
Fjern det optiske drev . Det optiske drev vil blive placeret i den forreste del af tårnet . Afbryd strøm og data kabel fra bagsiden af drevet . Fjern eventuelle skruer, der holder drevet på plads og skub den fremad ud på forsiden af tårnet . Nyere Pavilion 's kan bruge plast bøjlelåsene i stedet for skruer , men princippet er det samme .
5 .
Fjern harddiske . Harddisken placering på Pavilions kan variere , men der vil typisk være en harddisk bugt i den forreste del af tårnet . Afbryd strøm og data kabler fra bagsiden af harddiske . Ældre Pavilloner bruge fire skruer til at holde harddiske i bugten . Nyere modeller bruger plastiktappene , der skal skydes mod bagsiden af computeren for at frigøre harddiske . Når de drev er gratis , skyd dem mod bagsiden af tårnet , indtil de klare bugten og fjerne dem .
6 .
Tag memory sticks . Den memory sticks vil typisk være placeret i nærheden af centrum af bundkortet . Tryk på udløserknappen håndtag på siderne af pinde til at låse dem fra stikkontakter . Når de er låst op , få fat i hver pind af siderne og løfte dem ud af stikket . Placer memory sticks i antistatiske poser , indtil du er klar til at geninstallere dem .
7 .
Tag grafikkortet . Hvis du Pavilion har en dedikeret grafikkort installeret , skal du fjerne det næste . På ældre modeller , er kortet skruet ind i bagsiden af tårnet . Fjern skruen for at fjerne kortet . Nyere modeller kan bruge et frigørelsesgreb , der skal vendes op . Når kortet er låst op , gribe fat i den ved siderne og løft den lige op for at fjerne . Vær sikker på at frakoble eventuelle kabler fra kortet til enten bundkortet eller strømforsyningen .
8 .
Fjern eventuelle PCI -kort . PCI slots vil blive placeret på den bagerste ende af bundkortet , som tårnets bagside . Igen , kan ældre modeller har en skrue , der skal fjernes, mens nyere modeller kan bruge en låsehåndtag . Når kortene er låst , skal du skubbe kortet lige op for at fjerne det . PCI -kort kan indeholde lydkort , video capture-kort eller USB- kort .
9 .
Fjern strømforsyningen ( PSU ) . PSU vil blive placeret i nærheden af bagsiden af tårnet , enten på toppen eller bunden af computeren . Afbryd hovedkablet der går fra PSU til bundkortet . Sørg også for at frakoble alle andre kabler fra PSU til andre komponenter i computeren . Fjern de fire skruer fra bagsiden af tårnet holder PSU på plads . Skub PSU mod midten af den bærbare computer og fjerne det fra tårnet . Husk på , at PSU er tung , så greb det stramt . En PSU bryder ind i dit bundkort er meget dårlige nyheder .
10 .
Fjern alle omstændigheder fans forbundet til tårnet . Afhængig af din Pavilion model , kan du have flere fans over hele tårnet . Afbryd blæser kabler fra bundkortet og fjern eventuelle skruer holder fans til sagen at fjerne dem.
11 .
Tag CPU køler . Afbryd CPU-blæser kablet fra bundkortet . Fjern eventuelle skruer eller frigive noget låse holder køleenheden på plads . Løft enheden op for at fjerne det . Vær advaret , i nogle Pavilion modeller er køleenheden faktisk skruet ind fra undersiden af bundkortet og kan kun fjernes , når bundkortet er blevet fjernet fra tårnet .
12 .
Fjern CPU . Afhængig af din Pavilion model vil CPU soklen enten har en låseskrue eller manuelt . Hvis den har en skrue , dreje skruen mod uret for at låse CPU . Hvis den har en udløser, løft håndtaget op , indtil den stopper . Når CPU'en er låst op , gribe fat i den ved siderne og løft den lige op for at fjerne det . Placer CPU i en antistatisk pose , indtil du er klar til at installere det igen.
13 .
Fjern bundkortet . Frakoble eventuelle resterende kabler fra bundkortet . Fjern eventuelle skruer, der holder bundkortet på plads . Typisk vil der være mellem fem og 10 skruer holder bundkortet ned . Når skruerne er blevet fjerne , tag fat i bundkortet på siderne og løft den ud af tårnet .

gode råd og advarsler


 • Document hvert trin i demontering , herunder placeringen af alle skruer og kabler , for at gøre genmontering lettere .
 • Bær en elektrostatisk håndled band for at forhindre skader fra statisk elektricitet . Slutte den ene ende til håndleddet og den anden til metalramme af din Pavilion 's tårn for at holde dig jordforbindelse.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan opkræve et æble laptop   

  Kommentarer

  Code:
  change