hvordan man kan adskille en eMac

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-11

Apple eMac er en desktop- computer , der som ethvert skrivebord , kan blive forøget med forskellige hardware , så længe du ved, hvordan man skille computeren . Den eMac , trods kombinerer monitor og computer chassis i ét tilfælde , kan skilles ad af ejere med begrænset eMac viden , men som Wilko. com påpeger , adskillelse eMac kan annullere din nuværende garanti med Apple , hvis computeren går i stykker i . fremtiden

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1
Anbring eMac ansigtet ned på gulvet eller på arbejdsområdet . . De skruer til det ydre sagen findes på ryggen og siderne i den konkrete sag .
2 .
Fjern alt tilbehør fra bunden af kabinettet . Dette omfatter standen , hukommelse dæksel, to små plastik fødder og tre hex skruer . Med undtagelse af standen , som klikker ind i bunden af kabinettet , fjerne enhver synlige skruer til at fjerne brikkerne på bunden .
3 .
Fjern de fire sekskantede skruer på siderne af computeren . Der er to skruer på venstre og højre side af eMac .
4 .
Løft sagen om 01:59 inches væk fra computeren . En lille ledning , der forbinder til afbryderen skal være synligt.
5 .
Tag den lille ledning , der forbinder til afbryderen . Ifølge Wilko. com ", kan du indsætte en finger gennem den IO porten holde og en anden via strømkablet hjem . "
6 .
Løft udvendige kabinet ud af computeren og sted den på gulvet .
7 .
Find højttalerne på eMac computer . Et kabel skal køre til hver af dem .
8 .
Tag højttalerkablerne .
9 .
Fjern skruerne i rammen af ventilator . Ventilatoren vil ikke længere blive holdt på plads , men det vil stadig være forbundet med tre kabler
10
Fjern de tre kabler stadig er tilsluttet blæseren : . strømkablet , stikkontakten kablet og jordledning . Jordledningen skal skrues der skal fjernes.
11 .
Fjern eventuelle skruer, der holder EMI skjoldet , som er et stort stykke metal dækker kroppen af computeren , med en skruetrækker .
12 .
Fjern skruen, der holder skærmkortet på plads . Kortet vil stadig være forbundet til computeren via et kabel .
13 .
Tag videokablet til at fjerne skærmkortet . De fleste af computeren er til rådighed nu , hvilket skulle give dig mulighed for at foretage nødvendige ændringer inden genmonteringen .


Previous:nothing Next:Wireless Laser Mouse 6000 problemer 

Kommentarer

Code:
change