hvordan man kan bruge den ekstra partition på en HP Pavilion at genopbygge operativsystemet

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-18

HP Pavilion linje af personlige computere spænder fra store stationære modeller til små bærbare modeller og tilbyder et udvalg af modeller med forskellige grader af computerkraft . En rød tråd mellem alle HP Pavilion -computere er sikkerhedskopiere enhedens kendt som " partition på harddisken . " Denne partition er bogstaveligt talt en skjult del af harddisken , der indeholder en backup kopi af Windows , hvis den oprindelige bliver beskadiget . Ombygning operativsystemet fra denne partition er en enkel proces
1 .
Slut pc'en til strømforsyningen og tilslut strømforsyningen til enhver tilgængelig stikkontakt .

2 .
Tryk på power -knappen og straks begynder at trykke på " F10 " tasten hurtigt efter hinanden .
3 .
Klik på " Næste " -knappen, når Windows Recovery vises .
4 .
Klik på "Ja "knappen for at udføre en ikke-destruktiv genoprettelse .
5 .
Klik på " Afslut ".

gode råd og advarsler


 • En ikke-destruktiv genoprettelse, geninstallerer en uberørt version af Windows på pc'en . Men det holder indholdet af harddisken intakt . Hvis en virus fik re-installation , vil det stadig være til stede i indholdet af harddisken . At indlede en destruktiv genoprettelse , og dermed helt at slette harddisken , skal du trykke på knappen "Avanceret" på Windows Recovery skærmen . Dette vil ødelægge ethvert ondsindet software , der er installeret på harddisken .
 • Det vil tage noget tid for computeren at geninstallere Windows . Hvis du slukker for strømmen i løbet af denne tid, risikerer du at beskadige harddisken .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan reducere digital støj i en bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change