hvordan man kan ændre en bærbar computer til at arbejde uden for

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-17

Bærbare computere er designet til at være bærbare , så du kan bruge dem hvor som helst en strømkilde til rådighed. Imidlertid er mange computerskærme ikke er bygget med anti-refleks -teknologi, som hjælper med at forhindre solens stråler fra skæmmer billedet på den bærbare computer skærmen . De fleste bærbare computere er heller ikke udstyret til at blive brugt i områder med ekstrem varme og fugtighed , som begrænser deres anvendelse til kun tempereret klima . Et par tweaks vil beskytte din computer mod de elementer , så du kan starte op og få arbejdet gjort næsten overalt .

Du skal bruge:
Byggeri papir
. Plastikfolie .
Emballage tape .
Anti-glare filter .


1 .
Slip af med genskin på din bærbare computers skærm med en lille , hjemmelavet paraply . Brug lyse bygning papir for at oprette et lille fortelt til din bærbare computer ( mørke farver vil tiltrække varme og kan overophede computeren ) . Fold det over på sig selv flere gange ( som du gjorde et papir harmonika ) for at forhindre den i at floppe over og dækker din mening og derefter tape det til toppen af skærmen . For yderligere at beskytte din computer fra solen , holde den bærbare skærm vendte sig bort fra direkte sollys .
2 .
Opret en regn wrap til din computer for at beskytte det mod sprøjt eller små vandsprøjt . Wrap tastaturet med to lag plastfolie og tape på bunden . Tilføj en ekstra lag til at dække dit bærbare hængsel område for at forhindre vand i at sive ind i computerens interne komponenter .
3 .
Installer en anti-glare -filter på din computers skærm . Mål din bærbare computers skærm størrelse og skriv ned dimensioner . Find en anti-glare -filter på en lokal computer butik , der er den samme størrelse som ( eller større end ) din bærbare computer skærm . Skær filter, så det passer skærmen . Installere filteret i henhold til instruktionerne , og sørg for at skubbe ud luftlommer eller bobler . Gør din skærmens lysstyrke op hele vejen , når installeret for at maksimere den anti-glare filterets effektivitet .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en SonicWALL 4100 

Kommentarer

Code:
change