hvordan man kan erstatte en stationær blæser i strømforsyning

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-24

Lejlighedsvis vil blæser i strømforsyning på en stationær computer slides eller bliver beskadiget , kræver , at ventilatoren udskiftes . Det blæser i strømforsyning er designet til at trække varme ud af den stationære computer tilfældet , så enheden ikke overophedes . Udskiftning af blæser i strømforsyning er et job , der kan gøres på mindre end 30 minutter. Du kan erstatte blæseren selv snarere end at bruge penge på en computer tekniker

Du skal bruge: . .
Skruetrækker


1
Tag computeren netledningen fra stikkontakten , inden du forsøger at arbejde på strømforsyningen . Træk stikket netledningen fra bagsiden af computeren sagen ved hånden .
2 .
Åbn computerens kabinet dækning ved at løsne skruerne på bagsiden af kabinettet . Sæt skruerne ud til siden , så du ikke mister dem . Skub dækslet fremad for at fjerne det fra tilfældet. Sæt dækslet af vejen .
3 .
Find den strømforsyning, der er fastgjort til bagsiden af kabinettet . Træk stikket ud strømforsyningen elektriske ledninger fra bundkortet i hånden , hvilket gør opmærksom på, hvordan kablerne er vedlagt. Vær meget opmærksom på disse forbindelser , og sørg for at skrive dem ned korrekt.
4 .
Løsn skruer, der fastgør strømforsyningen på bagsiden af computeren sagen og sæt strømforsyningen i en sikkert sted for dig at arbejde .
5 .
Åbn strømforsyningen ved at løsne skruerne på dækslet og løfte dækslet af strømforsyningen. Tag stikket til ledning stikket på strømforsyningen blæser inde fra strømforsyningen og åbnes skruer holder ventilatoren på plads .
6 .
Installer den nye blæser i strømforsyning , som genetablere den i samme måde som den gamle fan . Fastgør skruerne og sæt ledningen stikket i strømforsyningen. Sikre strømforsyningen dække med skruer .
7 .
Sæt strømforsyningen til computeren tilfældet med skruer og stik den elektriske stik fra strømforsyningen i bundkortet stikket i hånden .

8 .
Luk computerens kabinet cover og fastgør det med skruer . Fastgør netledningen til bagsiden af sagen ved hånden .
9 .
Sæt computeren netledningen i en stikkontakt eller strømskinne .

gode råd og advarsler


  • altid trække netledningen på computeren fra stikkontakten, før du udskifter blæser i strømforsyning . Strømforsyningen kan stadig indeholde en elektrisk ladning , selv efter at netledningen er taget ud , så vær forsigtig, når du arbejder med enheden .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan montere et kamera i linux     

    Kommentarer

    Code:
    change