hvordan man kan fastsætte dvd-drev til en Presario c717nr bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-14

Uanset om du bruger din HP Presaro C717nr bærbar computer til hjemmet , arbejde eller skole , kan dvd-drevet at gøre det meget mere nyttigt . Med en arbejdsgruppe dvd -afspiller , kan C717nr dobbelt så en bærbar dvd- afspiller eller musikafspiller , ud over at gøre installationen meget nemmere. Når DVD-afspilleren ikke virker , du ønsker at få det tilbage n tjeneste så hurtigt som muligt, men da en række ting kan forårsage DVD-afspilleren til stoppe med at arbejde , er den bedste strategi til at bruge en trin-for-trin metode til fastsættelse . enheden

Du skal bruge:
Lommelygte .
Papirclips .
Laser linserenser .


1 .
Luk Presario C717nr og vente på, at slukke . Tryk på " Power " knappen og tryk gentagne gange på eject -knappen på DVD-afspilleren , mens den bærbare computer starter op . Ofte , at trykke på eject knappen , mens du tænder den bærbare computer vil være nok til at frigive en stak låsemekanisme på skuffen .
2 .
Shine en lommelygte på DVD skuffen og finde det lille hul under eject -knappen. Unbend en papirclips, og sæt det i hullet . Skub papirclips , indtil du hører DVD begynder at spinde , og skub det yderligere indtil DVD -drevet springer ud . Bypass hul er designet til at give skuffen for at skubbe , når strømmen til den bærbare computer fejler eller på eject-knappen virker ikke .
3 .
Find en dvd, som arbejder i en anden computer og indsæt den i drevet af C717nr . Hvis Presario ikke kan læse , at DVD , rense laserlinsen på dvd-drevet . Hvis C717nr læser dvd ordentligt , rens den originale DVD og prøv at læse den igen .
4 .
Sæt en dvd laser linserenser i dvd -drevet af C717nr og luk skuffen . Kør renseprogram mindst to eller tre gange for at rense drevet grundigt .


Previous:nothing Next:hvordan man ærme pc kabler 

Kommentarer

Code:
change