hvordan man kan genopfylde en dell 7y743 blækpatron

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-10

Dell 7Y743 blækpatron arbejder med Dell All -in-One printere A940 og A960 . Fordi at købe en ny patron er dyrt , kan du bruge refill kits at genbruge din blækpatron , når blækket løber ud . Når du køber , skal du kontrollere , at refill kit er specielt mærket til brug med en Dell 7Y743 blækpatron . Fabrikanten kan mærke de sorte inkjet refill kit til brug med andre blækpatroner typer så godt, og det er fint

Du skal bruge: .
Ink refill kit
Avis eller plastfolie .
Køkkenrulle .


1 .
Lay et par stykker af avis eller en folie af plast til at beskytte dit arbejdsområde fra enhver blæk spild .
2 .

Sæt blækpatronen ind i refill klip leveres i din refill kit til at hjælpe med at stabilisere patronen , mens du arbejder med det . Hvis du ikke har refill klippet , skal du blot placere blækpatronen oprejst på den overdækkede arbejdsflade .
3 .
Poke håndbor , der kommer i refill kit gennem hullet i toppen af cylinderampullen og drej den mere end seks gange for at gøre hullet stort nok til refill nålen .
4 .
Fit blækket kanylen på blækket beholderen .
5 .
Stik nålen dybt ind i hullet du tidligere udvidet. Direkte nålen lige mod bunden af blækpatronen .
6 .
Tryk stemplet i toppen af kanylen , observere skalaen markeringer på tønden af kanylen for at kontrollere , der indsprøjtes omkring 20 ml blæk ind i blæk beholderen .
7 .
Træk kanylen fra blækpatronen .
8 .

Brug den lille sug sprøjten leveres med din refill kit til at stikke gennem gummimembranen hul i bunden af refill klippet . Hvis du ikke bruger en refill klip , stikke simpelthen sprøjten gennem hullet i bunden af blækpatronen . Suge ud omkring 1 ml blæk fra blækpatronen for at rense sit dyser .
9 .
Fjern blækpatronen fra refill klip , og brug et stykke fnugfri papirserviet til rene overskydende blæk tilbage på patronen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere en iso image til at blinke 

Kommentarer

Code:
change