hvordan man kan klone programmer til et nyt drev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-11

Kloning programmer til et nyt drev er ofte den bedste måde at opgradere en harddisk til en større størrelse uden at det kræver en komplet installation af operativsystem, drivere , programfiler og datafiler . Det virker også som et effektivt værktøj til sikkerhedskopiering , der giver en backup -drev , der er klar til at starte i tilfælde af en harddiskfejl . Specialiseret software gør det muligt at kloning af harddiske ved partition , fil eller sektor . Sektor kopier kan være nyttige , når de forsøger at gendanne data fra en beskadiget drevet ved hjælp af specialiserede datagendannelse software , der kan genskabe tabt , ødelagt eller slettede filer .

Du skal bruge:
USB -harddisk adapter
. Harddisk .
Harddisk kloning software .
Anti-statisk armbånd .

Klon Hard Drive til en USB- harddisk


1 .
Sæt USB- harddisk adapter til en ledig USB- port på computeren og installere de nødvendige drivere når du bliver bedt af operativsystemet .
2 .
Fastgør harddisken til en ekstern strømforsyning kilde , typisk følger med USB -harddisk adapter , derefter vedhæfte harddisken til USB -harddisk adapter .
3 .
Kør harddisken kloning software og vælge den eksisterende C -drevet som kilde drev og det nye drev som destination drev .
4 .

Power systemet ned når drevet kloning operation er afsluttet , skal du frakoble USB -harddisk adapter fra systemet og fjern strømkablet og adapter kabel fra den nye harddisk . Afbryd strømkablet fra computeren, og vedhæfte den anti-statisk armbånd til computeren sagen .

Sæt Hard Drive


1 .
Åbn sagen og fjerne de eksisterende harddisk ved at koble data -kablet og strømkablet fra den eksisterende harddisk og frakobling af harddiskbeslaget eller fjerner fastgørelsesskruer , der holder harddisken på plads .

2 .
Swap harddisken beslag til den nye harddisk eller montere nye harddisk direkte til sagen efter samme metode som den gamle drevet bruges .
3 .

Slut datakablet og strømkablet til den nye harddisk . Sæt dækslet og tilslut netledningen og starte computeren .

gode råd og advarsler


 • Den eksisterende harddisk kan holdes som en fuld sikkerhedskopi af systemet eller anvendes som et ekstra drev ved at montere det i en tilgængelig drevplads eller tilslutning det til den eksterne USB- harddisk adapter efter behov .
 • Vigtige filer bør bakkes op før udfører en hardware- eller software opgraderinger eller reparationer . Der skal sørges for at vælge den korrekte kilde og destination drev under software fase af denne operation for at forhindre at overskrive den eksisterende drev med en blank billede . Elektronik er statiske følsomme og en anti-statisk armbånd eller andre elektrostatisk afladning ( ESD ) tyverisikringsanordningens bør altid bruges , når du arbejder inde i computeren . Harddiske er meget følsomme over for fugt , vibrationer og stød.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en HP Pavilion   

  Kommentarer

  Code:
  change