hvordan man kan kopiere filer til en cd på en pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-23

Hvis du ønsker at back- up store mængder data eller sende en fil , der er over din e-mail -konto tilknytning grænse , er det en god ide at brænde de elementer, du ønsker at flytte eller opbevare fra din pc til en Compact Disc . CD'er er nemme at komme med, billige og relativt hurtig til at overføre data til

Windows 7 og Vista


1 .
Kontroller, at computeren har et drev , der er i stand til at skrive til en cd . Hvis det er tilfældet, bør det have en " RW "symbol på bordet på drevet . Hvis du bruger en maskine , der fulgte med Vista eller Windows 7 , er det meget sandsynligt, at din computer vil være i stand til at skrive til både CD og DVD .
2 .
Sæt din tomme disk i din maskine .
3 .
Gå til "Computer " fra start menuen og klik på dit cd- drev , som vil være i " Enheder til flytbare medier "sektionen . Du vil blive præsenteret med en tom titlen vindue " Filer klar til at blive skrevet til CD'en " .
4 .
Åbn den mappe, der indeholder den fil ( er ), du vil brænde til CD og trække og slippe dem ind i " Filer Klar til at blive skrevet til CD'en "vindue ved at holde venstre musetast på filen ikon og flytte det .
5 .
Klik på " Brænd til disk " i værktøjslinjen , navn din disk i " Disc Title " feltet og vælg " Optagelse Speed " fra drop down menuen . Du kan fremhæve muligheden for at " lukke guiden , efter at filerne er blevet brændt " , hvis du ikke har nogen flere filer til at flytte .
6 .
Klik på " Næste " og vent , mens dine data filer er brændt til disken .

XP


1 .
Kontroller, at computeren har et drev , der er i stand til at skrive til en cd . Hvis det er tilfældet, bør det have en " RW "symbol på bordet på drevet .
2 .
Sæt tom disk i din maskine .
3 .
Gå til " Denne Computer " fra start menuen og klik på din CD -drev , som vil være i " Enheder til flytbare medier "sektionen . Du vil blive præsenteret med et nyt vindue med titlen " Filer Klar til at blive skrevet til cd'en . " .
4 .
Åbn den mappe, der indeholder den fil ( er ), du vil brænde til CD og trække og slippe dem ind i " Filer Klar til at blive skrevet til cd'en " vindue ved at holde venstre musetast på filen ikon og flytte det .
5 .
Klik på " Filer "og derefter " Skriv disse filer til cd " navngive din cd og derefter klikke på " Næste ". Du kan fremhæve muligheden for at " lukke guiden , efter at filerne er blevet skrevet " , hvis du ikke har nogen flere filer til at flytte .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bruger en re- skrivbar disk , vil Windows 7 og Vista giver dig mulighed for at bruge det som en USB- eller flash -drev , så du blot skal trække filer direkte over på disken på en computer der opererer XP og nyere.
 • Hvis du sikkerhedskopierer vigtige data på disken , er det klogt at gøre mere end ¨¦n kopi som cd'er kan blive beskadiget eller ødelagt .


 • Previous:nothing Next:hvordan du kan genbruge en sikker computer   

  Kommentarer

  Code:
  change